Куди піти в Києві на цьому тижні: афіша заходів з 11 по 15 липня 2022 року Куди піти в Києві на цьому тижні: афіша заходів з 11 по 15 липня 2022 року
Дозвілля

19 місць для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 11 липня, 2022, 19:53
 0

В умовах війни ми постійно перебуваємо у стані стресу. Трохи розслабитися та відволіктися від негативних думок можна спробувати, якщо відвідати заходи, які відбудуться в Києві цього тижня. 

Рекомендуємо підписатися на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Gloss.ua, за традицією, зібрав список івентів, які дозволять розвіятись і хоч трохи відновити сили. У добірці також представлені кілька заходів для денного дозвілля.

Варто зазначити, що задля безпеки мешканців та гостей міста при повітряній тривозі усі мають пройти у найближче укриття. 

Врятовані циркові тварини. Відкрита репетиція

Коли: липень-серпень, початок о 12:00

Де: Національний цирк України, майдан Перемоги, 2

Вартість: від 50 гривень

Врятовані циркові тварини. Відкрита репетиція Фото: Врятовані циркові тварини. Відкрита репетиція

У той час, коли Україна переживає непростий історичний період, важливим залишається людяність та доброта. Національний цирк України врятував і огорнув турботою своїх найкращих друзів – тварин. Циркові мешканці нудьгують без дитячих очей та щирих емоцій глядачів.

Саме тому Київський цирк створив програму, яка відкриває таємниці циркового життя та розповідає вам про тварин багато цікавого. Приходьте в цирк за хорошими емоціями та проведіть час поряд з милими цирковими жителями!

Фотовиставка "Ампутована весна"

Коли: 11 липня – 6 серпня, 10:00-19:00

Де: YA GALLERY, вул. Хорива, 49Б

Вартість: благодійний внесок

Фотовиставка Фото: Фотовиставка

"Ампутована Весна" – фотовиставка ігрових не-документальних проектів.

Автори вдивляються у нинішні явища: від форм тортур та масових згвалтувань російськими військовими до вимушеного переселення та приглушеного відчуття втраченої весни. Через призму об'єктиву художники та художниці дивляться на нову реальність та конструюють художню відповідь на неї.

На виставці представлені роботи 18+, а також твори із рефлексією військових подій. Просимо звернути на це увагу під час планування відвідування!

Зареєструватися можна за посиланням.

Пухнастики на Співочому полі

Коли: до 31 липня, 10:00-19:00

Де: Співоче поле, вул. Лаврська, 33

Вартість : від 25 гривень

Пушистики на Співочому полі Фото: Пушистики на Співочому полі

На відвідувачів Співочого поля чекають триметрові казкові герої-пухнастики, які ожиють за допомогою аніматроніки. У зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смачні частування. Насолоджуватися свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими видами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.

"Співоче - це місце, де можна побути щасливим. Приходьте відпочити, отримати позитивні емоції і зробити гарні фото з доброзичливими пухнастиками!" - наголошують організатори.

Monarha. Музичний фронт

Коли: 12 липня, 18:00-21:00

Де : PEPPER'S CLUB, вул. Московська, 8, корпус 7

Вартість: благодійний внесок

Монарха. Музичний фронт Фото: Монарха. Музичний фронт

Music for Victory – музичний фронт для допомоги ЗСУ!

Цього вечора українська співачка Monarha виступить на сцені Pepper's Club.

Під час війни вона зібрала музичну команду, яка організовує благодійні концерти задля підтримки бійців на передовій.

Monarha – представниця нової української популярної музики. Її захоплююча манера співу та майстерність виконання наповнюють атмосферу навколо неї енергією та створюють нові музичні фарби.

Stand Up Closed Mic plus Set List

Коли: 12 липня, початок о 18:30

Де: Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19А

Вартість: 50 гривень

Stand Up Closed Mic plus Set List Фото: Stand Up Closed Mic plus Set List

Цього вечора виступатимуть кілька веселих коміків. Кожен розповість по 10-12 хвилин свого класного та смішного матеріалу. На початку вечора ведучий разом із глядачами формують список тем, на які коміки, виходячи на сцену, блискуче жартуватимуть.

Лайн-ап: Вова Маслов, Володя Грибоєдов, Міша Калгін, Свят Марченко, Тимофій Мішаков та Діма Білоус.

Від стандартного вечора комедії цей відрізняється тим, що глядач також бере участь у процесі створення жартів і вечір проходить на адреналіновому куражі. Адже нове завжди хвилююче та цікаве.

Вік гостей: 18+.

Важливо: 20% від зібраних грошей піде на ЗСУ.

Драма "Це все вона"

Коли: 12 липня, початок о 18:00

Де : Національний академічний драматичний театр ім. Л. Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість : 200 гривень

Драма Фото: Драма

Драма "Це все вона" показує прірву у відносинах батьків та дітей, яка актуальна завжди. Особливо сьогодні, коли простіше сховати свої переживання від реального світу. Адже невідомому другові з інтернету можна розповісти все, що завгодно. Проте реальне життя завжди наздоганяє. І правда про людину, яка сидить по той бік монітора, може стати справжнім шоком...

Olafur Arnalds

Коли: 12 липня, початок о 19:00

Де : Жовтневий Палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 990 гривень

Olafur Arnalds Фото: Olafur Arnalds

Ісландський мультиінструменталіст Олафюр Арнальдс готується подарувати незабутнє шоу українським фанам.

Олафюр голосно заявив про себе на початку 2010-х, граючи на розігріві у гурту Sigur Rós. Творчий шлях видає в ньому музичного ексцентрика: спочатку ударник у хардкор-панк групі, потім учасник техно-дуету, автор саундтреку до сучасної балетної постановки Dyad 1909 року режисера Вейна МакГрегора та кінокомпозитор, треки якого ставали саундтреками до серіалів.

Його лайв-шоу зачаровують та надихають публіку, оскільки під час концертів музикант пропонує всім приєднатися до подорожі, під час якої він ділиться найдорожчим та найпотаємнішим – музикою.

Stand Up 8x8

Коли: 13 липня, початок о 18:30

Де: Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19А

Вартість: 50 гривень

Stand Up 8x8 Фото: Stand Up 8x8

Цього вечора 8 молодих коміків виступатимуть по 8 хвилин і кожен із них поділиться з вами частиною свого життя за допомогою жартів. Коміки розповідають, як свої "топові" (перевірені) жарти, так і нові, які ви, можливо, почуєте першими.

Лайн-ап: Вова Маслов, Марк Свиридюк, Діма Білоус, Катя Олос, Діма Захарченко, Михайло Калгін, Руслан Колесник та Тимофій Мішаков.

Ведучий: Ігнат Михайлюк

Вік гостей: 18+.

Важливо: 20% від зібраних грошей піде на ЗСУ.

Концерт кавер-бенду "ВИТІВКИ"

Коли: 13 липня, початок о 18:00

Де : Docker-G pub, вул. Ігорівська, 13/5

Вартість: від 100 гривень

Концерт кавер-бенду Фото: Концерт кавер-бенду

"Витівки" грають популярні хіти від 60-х до сучасної музики, ретро, ​​українські хіти та українські народні пісні у сучасних оранжуваннях, диско 80-90-х, рок та рок-н-рол. Все це – невід'ємна складова репертуару команди. На будь-який вік, смак та настрій.

Музиканти гурту дуже мобільні в плані репертуару, завжди можна висловити побажання і якщо не відразу, то за короткий час пісенна мрія може здійснитися.

Stand-Up у Pepper's Club

Коли: 13 липня, початок о 18:00

Де: PEPPER'S CLUB, вул. Московська, 8, корпус 7

Вартість: від 100 гривень

Stand-Up у Pepper's Club Фото: Stand-Up у Pepper's Club

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про нас та про те, що відбувається навколо. На концерті кожен глядач стає частиною стендап-комедії. Коміки щиро діляться своїми думками та емоціями, які нікого не залишать байдужим!

Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це та багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

Вистава "Калігула"

Коли: 13 липня, початок о 16:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Л. Українки, вул. Б. Хмельницького, 5

Вартість: від 150 гривень

Вистава Фото: Вистава

Калигула. Це ім'я реальної особи, римського імператора з династії Юлієв-Клавдієв, багато століть, починаючи з книги історика Світлонія «Життя 12 Цезарів» (бл. 120 р. н.е.) асоціюється з жорстокістю, для якої не існує жодних меж, безкарністю тиранії, збоченнями, що досягають абсурду.

І водночас його трагічна доля інтригує, зачаровує таємничою парадоксальністю, певною одержимістю. Що стоїть за його зневагою, де-не-де відвертою ненавистю до всіх і кожного, з яких виникає тваринна жорстокість?

Шоу "Зрада"

Коли: 14 липня, початок о 19:30

Де: DoskaBar, вул. Прорізна, 21

Вартість: від 100 гривень

Шоу Фото: Шоу

Шоу "Зрада" - це комедійне талк-шоу в якому три коміки підготували новини, в яких побачили зраду або навпаки перемогу! Наша мета – через комедію навчити глядачів відрізняти зраду від фейку.

Також наприкінці шоу глядачі зможуть розповісти свої новини, і як бонус за найкращу новину організатори обіцяють приємний подарунок.

На сцені обговорюватимуть "зраду" Барбул Іван, Макс Мельников та спеціальний гість, блогер - Влад Свідерський.

Благодійний вечір джазу

Коли: 14 липня, початок о 19:00

Де: Міжнародний центр культури та мистецтв, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість : від 30 гривень

Благодійний вечір джазу Фото: Благодійний вечір джазу

На вас чекає виступ одного з найвідоміших київських джазменів – Дмитра Олександрова та найкращого джазового вокаліста – Павла Пігура.

Comedy Space продовжує і надалі активно проводити благодійні заходи для підтримки постраждалих областей.

Весь прибуток від заходу буде направлено на допомогу постраждалим регіонам.

"Квадрат-шоу". Імпровізаційне шоу від театру "Чорний квадрат"

Коли: 14 липня, початок о 18.30

Де : Культурний центр «Арт-Братислава», вулиця Архипенка, 5

Вартість : від 150 гривень

"Квадрат-шоу" - це шоу комедійної імпровізації від театру Чорний квадрат! У ньому поєднуються комедія, театр та інтерактивність. Як це відбувається? Це – спектакль без сценарію!

Глядачі висловлюють побажання, щоб вони хотіли побачити – а актори створюють полотно дії у режимі реального часу. Тож цей проект завжди має найбільшу концентрацію режисерів, драматургів, ідей, рішень, гумору, лірики, сексу…

Обмежень за жанрами немає: на сцені може статися хорор, трилер, чорна комедія, вестерн, еротична драма і навіть... мюзикл!

Стендап та вино

Коли: 14 липня, початок о 18:30

Де : 32 Jazz Club, вул. Воздвиженська, 32

Вартість: від 350 гривень

Стендап та вино Фото: Стендап та вино

"Стендап та вино" - це чудова можливість підтримати власний моральний дух у компанії популярних українських коміків.

Для вас жартуватимуть: Макс Вишинський, Льоша Ральников та Ганна Кочегура.

Концерт рекомендований для глядачів віком від 18 років.

Важливо: 25% організатори передають потреби ЗСУ.

Олег Скрипка та Юрій Великий із програмою "ГумоРок"

Коли: 15 липня, початок о 18:00

Де: PEPPER'S CLUB, вул. Московська, 8, корпус 7

Вартість: від 490 гривень

Олег Скрипка та Юрій Великий із програмою Фото: Олег Скрипка та Юрій Великий із програмою

Легендарний рок-музикант Олег Скрипка та український актор, комік "Студії Квартал-95" Юрій Великий представлять нову програму під назвою "ГумоРок".

Ми горді, незламні, б'ємося як леви.
Єднаємось браття, серця наші вогневі.
З нами весь світ, свята наша справа.
Слава Україні! Героям слава!

Позитивні враження та гарний настрій гарантовано!

Максимально Підпільний Стендап

Коли : 15 липня, початок о 19:00

Де : Максимум, вул. Декабристів, 12/37

Вартість: від 250 гривень

Максимально Підпільний Стендап Фото: Максимально Підпільний Стендап

Ще один вечір, який ми проведемо у компанії найкращих коміків Києва, які можуть допомогти людям та армії своїм виступом.

На сцені: Антон Стенюк, Свєта Немонежіна, Артур Петров, Сергій Степанісько та Євген Коротков.

Вхід для бійців ЗСУ та ТРО – безкоштовний.

"Прожарка" Свята Загайкевича

Коли : 15 липня, початок о 18:30

Де: Underground Standup Club, вул. Золотоворітська, 15

Вартість : від 250 гривень

Всесвітньо відомий формат "Прожарки" на честь річниці офіційного відкриття Підпільного Стендап Клубу. Головний герой – засновник "Підпільного Стендапа" – Свят Загайкевич.

"Король крінжу" та автор жартів, які неможливо забути - ви тільки уявіть, наскільки гарячими можуть бути жарти на сцені саме цього вечора!

"Просмажувати" будуть:
- Сергій Чирков;
- Настя Зухвала;
- Василь Байдак;
- Дядько Женя;
- Юра Коломієць;
- Ганна Кочегура;
- Антон Тимошенко;
– Олександр Качура.

Приходьте побачити, як Свят Загайкевич слухатиме найжорсткіші жарти, які будуть адресовані саме йому!

Вхід для бійців ЗСУ та ТРО – безкоштовний.

Благодійна зустріч "Kureni Добра"

Коли: 15-17 липня, 16:00-21:30

Де: Курені, вул. Паркова дорога, 4

Вартість: благодійний внесок у розмірі 200 чи 400 гривень

Благодійна зустріч Фото: Благодійна зустріч

Kureni повертаються!

"З моменту нашої останньої зустрічі пройшло багато часу, схили Дніпра встигли багато побачити за цей час, але так само, як і багато століть тому, залишаються гордими і незламними.

Вже 15–17 липня влаштовуємо благодійну зустріч KURENI ДОБРА, щоб як за старих, добрих часів обійнятися з друзями на екваторі літа, а також допомогти нашим захисникам, які щодня захищають рідну землю та захищають життя кожного з нас”, зазначають організатори.

Вас чекатиме:
⁃ виставка художників
⁃ музика
⁃ ярмарок вінілу
⁃ патріотичний стенд-ап
⁃ маркет українських виробників
⁃ фудкорт із смачною їжею та прохолодними напоями
⁃ неймовірні види

Вхід на подію – благодійний внесок у розмірі 200 чи 400 грн. Дітям у супроводі дорослих вхід вільний.

Дохід від заходу піде на закупівлю інноваційних технологій для ЗСУ!

Теги: куди піти в києві , київ куди піти , куди піти увечері , куди піти Київ , куди піти після роботи у Києві , куди піти ввечері у Києві , куди піти погуляти у Києві

  • 11 сiчня 15:54 У Києві відновив роботу Музей Науки: нова експозиція з Копенгагену    0
  • 27 грудня 21:26 У Києві на Арсенальній площі з’явився святковий зимовий простір для дітей та молоді    0
  • 22 грудня 16:29 У Києві в укритті проведуть кінопокази сімейних фільмів: де та коли    0
  • 12 грудня 20:02 "Зимова Країна" в Києві на ВДНГ: локації та ціни 2022-2023 років    0
  • 02 грудня 10:42 Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів    0
  • 28 листопада 23:02 Відомо, якою буде "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві    0
  • 18 жовтня 16:17 В Україні розпочався благодійний фестиваль з вуличних культур    0
  • 30 вересня 22:16 В Україні пропонують подивитися українське кіно за 1 гривню    0
  • 22 вересня 18:29 У Києві відкрили найбільше в Україні бейсбольне поле (фото, відео)    0
  • 21 вересня 12:28 У Києві організовують велосипедний флешмоб: дата та локація    0
  • 19 вересня 21:44 У Києві пройде кінофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 19 серпня 17:25 У київських кінотеатрах пройде тиждень безкоштовного українського кіно    0
  • 19 серпня 16:59 У музеї "Пирогово" можна відвідати медовий ярмарок та дізнатися про бджільництво    0
  • 08 серпня 10:18 Чому повчитися в серпні: 13 цікавих майстер-класів у Києві    0
  • 01 серпня 22:12 20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 27 липня 17:31 У Києві покажуть дзвін гетьмана Івана Мазепи: де і коли    0
  • 25 липня 18:46 18 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 15 липня 21:31 У Києві відновлює роботу Pinchuk Art Centre: коли та яка буде виставка    0
  • 14 липня 00:39 У Києві відкрилася виставка картин на честь оперної співачки Крушельницької    0
  • 09:47 Виставка Пін Ап у Києві: як зароджувався стиль і хто його створив    0