Куди піти в Києві на цьому тижні: афіша заходів з 18 по 22 липня 2022 року Куди піти в Києві на цьому тижні: афіша заходів з 18 по 22 липня 2022 року
Дозвілля

24 місця для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 18 липня, 2022, 16:40
 0

В умовах війни ми постійно перебуваємо у стані стресу. Трохи розслабитися та відволіктися від негативних думок можна спробувати, якщо відвідати заходи, які відбудуться в Києві цього тижня.

Рекомендуємо підписатися на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Gloss.ua,за традицією, зібрав список івентів, які дозволять розвіятись і хоч трохи відновити сили. У добірці також представлені кілька заходів для денного дозвілля. 

Варто зазначити, що задля безпеки мешканців та гостей міста при повітряній тривозі усі мають пройти у найближче укриття. 

Арт-проєкт "Галерея нереальних історій"

Коли: до 31 липня, початок о 12:00

Де: центральна алея ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1

Вартість: вхід вільний

Артпроект Фото: Артпроект

Цього літа команда Експоцентру зібрала десятки оповідей від гостей та співробітників, аби створити цілком справжній арт-проєкт «Галерея нереальних історій».

Автором експонатів став штучний інтелект, який і зобразив історії відвідувачів у картинах. Кожна з них присвячена тій чи іншій локації ВДНГ: від урбан-парку до оранжереї. Загалом експозиція налічує понад 20 робіт із використанням стилів таких мистецьких течій, як імпресіонізм, експресіонізм, фовізм, примітивізм тощо.

Врятовані циркові тварини. Відкрита репетиція

Коли: до 31 липня, початок о 12:00

Де: Національний цирк України, майдан Перемоги, 2

Вартість : від 50 гривень

У той час, коли Україна переживає непростий історичний період, важливим залишається людяність та доброта. Національний цирк України врятував і огорнув турботою своїх найкращих друзів – тварин. Циркові мешканці нудьгують без дитячих очей та щирих емоцій глядачів.

Саме тому Київський цирк створив програму, яка відкриває таємниці циркового життя та розповідає вам про тварин багато цікавого. Приходьте в цирк за гарними емоціями та проведіть час поряд з милими цирковими жителями!

Літо на Співочому

Коли: до 31 липня, 10:00-19:00

Де: Співоче поле, вул. Лаврська, 33

Вартість: від 25 гривень

Літо на Співочому Фото: Літо на Співочому

Для киян та гостей міста на Співочому підготували літню лаунж-зону з пуфами, тентами та гамаками для відпочинку, а також водяний надувний батут для дітей. Поряд з лаунж-зоною працює кафе з морозивом, смаколиками та прохолодними напоями.

Але головна особливість парку – пухнасті інсталяції, що говорять українською мовою! Казкові персонажі досягають трьох метрів заввишки і оживають за допомогою аніматроніки. Кожен бажаючий зможе поспілкуватися з ними та зробити яскраве фото.

Виставковий проект "Made in Kyiv. Археологія повсякденного життя"

Коли: до 31 липня, початок о 12:00

Де: Музей Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7

Вартість: від 40 гривень

«Made in Kyiv. Археологія повсякденності» - це смілива спроба поєднання класичного наукового досвіду та сучасних музейних технологій. В його основі – речі княжих часів (Х-XIII ст.), які характерні власне для Києва та виявляють самобутність життя городян. В експозиції представлені копії карбованих на Русі монет та гривень, ювелірних прикрас, творів сакрального мистецтва, предметів побуту та керамічного посуду, елементи одягу та особистого благочестя.

Матеріальна культура, представлена ​​3D моделями та репліками музейних предметів, постає як свідок епохи – свого роду маркер, через який розкриваються світоглядні, виробничі та побутові сюжети контрастного життя столиці.

Фотохудожній проект "Ми з України"

Коли : до 31 липня, початок об 11:00

Де : Бібліотека ім. Н.В. Гоголя, вул. Велика Васильківська, 136

Вартість: вхід вільний

Фотохудожній проект Фото: Фотохудожній проект

Фотохудожній проект присвячений українським захисникам та захисницям, територіальній обороні, волонтерам, лікарям та кожному, хто сьогодні бореться за нашу державу проти російських загарбників, а також внутрішній та зовнішній красі українців та їх незламній волі!

Stand Up Великий Відкритий Мікрофон

Коли: 18 липня, початок о 18:30

Де : Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19а

Вартість: 50 гривень

Stand Up Великий Відкритий Мікрофон Фото: Stand Up Великий Відкритий Мікрофон

Цього понеділка у Бочка Pub пройде Великий Відкритий Мікрофон від Бродячого – 10 перевірених коміків тестують нові жарти. Буде цікаво, подекуди непристойно і стовідсотково свіжо, адже після народження деяких із цих жартів не встигли ще висохнути чорнила або охолонути екран смартфона.

Ведучий: Женя Галка

Вік гостей: 18+.

Важливо: 20% від зібраних грошей піде на ЗСУ.

Вистава "Спокуса" (театр Маскам Рад)

Коли: 19 липня, початок о 19:00

Де: Підвал Культури, вул. Гончара, 30а

Вартість: 200 гривень

Вистава Фото: Вистава

Джулія красива, розумна та талановита. Завдяки такому рідкісному поєднанню вона завжди легко досягає свого. Ось уже багато років вона – зірка лондонських підмостків, портрети Джулії – на обкладинках усіх англійських журналів, їй пишуть листи, до неї стоять у черзі за автографами, її оточує натовп. Чоловік Джулії – не лише найкрасивіший чоловік у Лондоні, але ще й талановитий продюсер. У них є син – теж гарний та розумний юнак. Загалом у Джулії є ВСЕ. Про щось більше і краще навіть мріяти складно. Але ж людина не може не мріяти... І ось, немов за помахом чарівної палички, на шляху далеко не святої Джулії з'являється спокуса - в образі дуже гарного юнака...

Яскраві, красиві персонажі, живий вокал, унікальне музичне оформлення спектаклю, його точний іронічний малюнок та витончений сучасний стиль – все це запорука вашого чудового настрою не лише на один вечір, а й на багато днів уперед.

Імпровізаційне stand up шоу "Жарт в тему"

Коли: 19 липня, початок о 18:30

Де: Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19а

Вартість : 50 гривень

Імпровізаційне stand up шоу Фото: Імпровізаційне stand up шоу

Цього вечора виступатимуть кілька веселих коміків. Кожен розповість по 6 хвилин свого класного та смішного матеріалу.

На початку вечора ведучий разом із глядачами формують список тем, на які коміки, виходячи на сцену, блискуче жартуватимуть. Від стандартного вечора комедії цей відрізняється тим, що глядач також бере участь у створенні жартів.

Лайн-ап: Вова Маслов, Діма Захарченко, Тимофій Мішаков, Богдан Боярин, Ігнат Михайлюк та Женя Лещенко.

Ведучий: Ден Че.

Вік гостей: 18+. Важливо: 20% від зібраних грошей піде на ЗСУ.

Музично-поетичний вечір "Висока поезія. Кукуюк"

Коли : 19 липня, початок о 19.00

Де: "Жовтневий Палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 250 гривень

На відкритій терасі Жовтневого палацу відбудеться концерт Михайла Кукуюка та його бенда!

Зірка театральної сцени та фільмів "Свінгери", "Наші Котики", "Козаки. Абсолютно брехлива історія" представить глядачам свою високу поезію. Його короткі іронічні ролики з текстами власного авторства набирають мільйонні перегляди, а численні шанувальники проголосили актора королем standup poetry. Однак цього вечора Михайло Кукуюк не лише читатиме вірші, а й співатиме у супроводі власного бенду.

"Вірші, пісні, "політична дурість", імпровізація і жодної цензури! Дітям тут точно не місце. Всім іншим пропонуємо отримати слонову дозу позитиву, сміху та ліків проти авітамінозу від доктора Кукуюка", зазначає автор.

Вік гостей: 18+.

Вистава "Хостел 24/7"

Коли: 19 липня, початок о 18.00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Л. Українки, вул. Б. Хмельницького, 5

Вартість: 200 гривень

Вистава Фото: Вистава

Іноді здається, що зустрічаються дві людини, які взагалі не підходять одна одній. Він – артист із сумнівною репутацією. Вона – здавалося б звичайна дівчина. Він має проблеми з матеріальним становищем. Вона дещо приховує від оточуючих...

Чи можуть ці двоє бути разом? Чи є майбутнє у тимчасового роману? А раптом за, на перший погляд, швидкоплинною пристрастю ховається кохання всього життя?

Майже інтелектуальне шоу

Коли: 20 липня, початок о 18:30

Де: Underground Standup Club, вул. Золотоворітська, 15

Вартість: 250 гривень

Майже інтелектуальне шоу Фото: Майже інтелектуальне шоу

На вас чекає класичний формат від "Підпільного Стендапа": тут коміки відповідають на інтелектуальні питання ведучого – правильно або смішно.

Ведучий – Свят Загайкевич.

А за звання найрозумнішого коміка цього разу боротимуться: Антон Стенюк, Світлана Немонежина, дядя Женя та Сергій Чирков.

Приходьте - тут можна буде не тільки неабияк посміятися, а й дізнатися багато нового!

Вхід для бійців ЗСУ та ТРО – безкоштовний.

Джаз у дворику: Stevie Wonder

Коли: 20 липня, початок о 19.00

Де: "Жовтневий Палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 275 гривень

Джаз у дворику: Стіві Вандер Фото: Джаз у дворику: Стіві Вандер

У красивому дворику в самому серці Києва, ви почуєте улюблені хіти легендарного Stevie Wonder: I Just Called to Say I Love You, Isn't She Lovely, My Cherie Amour, Superstition та багато інших.

На сцені королі української джазової сцени: Уляна Голіней (вокал), Дмитро "Бобін" Олександров, Родіон Іванов, Олег Марков та інші.

Частина прибутку йде на благодійність.

Комедія для дорослих "В Амстердамі можна все"

Коли: 21 липня, початок о 18:00

Де: Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6

Вартість: від 200 гривень

Комедія для дорослих Фото: Комедія для дорослих

Дуже смішна історія про те, як кримінальний авторитет у п'яному чаді, потрапляє до Амстердама в самий розпал гей-параду. Намагаючись припинити те, що відбувається та розбиваючи все навколо, він потрапляє в поліцію в одну камеру з учасниками параду. А далі - ви ридатимете від сміху.

"Якщо ви готові витримати це видовище, то ви - наш глядач", зазначають організатори.

СТЕНДАП вечір із Рамільчиком Янгуловим

Коли: 21 липня, початок о 19:00

Де: Dorothy pub, вул. Саксаганського, 16/43

Вартість : 200 гривень

СТЕНДАП вечір із Рамільчиком Янгуловим Фото: СТЕНДАП вечір із Рамільчиком Янгуловим

Раміль Янгулов – комік із Житомира. Виховує доньку та себе, щоб у майбутньому захищати її від шанувальників.

Підтримуємо одне одного – підтримуємо країну!

Важливо: 20% коштів буде перераховано на потреби ЗСУ.

Шоу-програма представлена ​​українською мовою. Рекомендується особам віком від 18 років.

"Блюз для дорослих" з Олексієм Коганом

Коли: 21 липня, початок о 18.00

Де: PEPPER'S CLUB, вул. Московська, 8, корпус 7

Вартість : від 200 гривень

На вас чекає особливий захід під керівництвом радіоведучого, арт-директора Jazz in Kyiv та творчого куратора Leopolis Jazz Fest (екс-Alfa) Олексія Когана.

Цього вечора музиканти представляють нову програму під назвою "New Orleans Forever" і на вас чекатиме багато різної музики, пов'язаної з культурою Нового Орлеана. Репертуар є абсолютно різноманітним, як і музика в Новому Орлеані.

Імпровізаційне шоу "Королі крінжу"

Коли: 21 липня, початок о 18:30

Де: Underground Standup Club, вул. Золотоворітська, 15

Вартість: від 250 гривень

Імпровізаційне шоу Фото: Імпровізаційне шоу

Шоу "Королі крінжу" - це унікальне імпровізаційне дійство, в якому беруть участь такі коміки: Свят Загайкевич, В'ячеслав Ніконоров, Олександр Качура та Антон Стенюк.

Приходьте, адже такий експериментальний формат ви більше не побачите ніде. Буде смішно, незвичайно, а головне – неповторно.

Вхід для бійців ЗСУ та ТРО – безкоштовний.

Вистава "Світ в горіховій шкарлупі"

Коли : 21-22 липня, початок о 18.00

Де: Київський академічний театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість: 250 гривень

Вистава Фото: Вистава

Вистава за бестселером одного з найвідоміших астрофізиків ХХ століття - Стівена Гокінга. Прикутий до інвалідного візка вчений веде нас до меж людського пізнання. Який наш Всесвіт? Чи має він початок? Що таке матерія? Звідки з'явилося життя? Чи ми самі у Всесвіті?

Вистава про те, як сміливість кількох вчених може перевернути наше уявлення про світ і відкрити нові незвідані горизонти, і про те, як неосвіченість тягне людство у морок незнання.

Великий благодійний виступ Verka Serduchka

Коли: 22 липня, початок о 17.00

Де: OSOCOR RESIDENCE, вул. Виноградна, 2

Вартість: 800 гривень

Великий благодійний виступ Verka Serduchka Фото: Великий благодійний виступ Verka Serduchka

З перших днів війни чітка і зрозуміла позиція команди Андрія Данилка щодо російського вторгнення додала українцям сил для боротьби та єдності у такий складний час.

Весь прибуток із проданих квитків буде передано до відповідних організацій, які допомагають відновити постраждалі регіони України.

Класичний водевіль "Комедія про ніжне серце"

Коли: 22 липня, початок о 18.00

Де: Театр на Михайлівській, Верхня сцена, вул. Михайлівська, 24ж

Вартість: від 350 гривень

Вистава поставлена ​​за знаменитою п'єсою відомого літератора Володимира Соллогуба "Біда від ніжного серця", написаної ним ще в середині XIX ст. Уявіть молодого та наївного нареченого. Все в ньому цілком складно: і вік, і вигляд, і стан. Є лише одне лихо – наш наречений із провінції приїхав шукати наречену до столиці. На ловця і звір біжить, тож поблизу такої завидної партії починається цілий хоровод із наречених.

Тільки ось ніжне серце героя мучить його своєю нерішучістю - вибір зробити йому не під силу. Усі наречені такі чарівні, такі ввічливі. Як можна виділити одну з них? Як дізнатися свою суджену?

Сольний StandUp Альберта Лалаяна

Коли : 22 липня, початок о 19:00

Де : StandUp Art House Kyiv, вул. Саксаганського, 1г

Вартість: 250 гривень

Сольний StandUp Альберта Лалаяна Фото: Сольний StandUp Альберта Лалаяна

Альберт Лалаян – учасник команди "Ніколь Кідман" та "Ліга Сміху" на "1+1". Переможець зимового кубка "Ліги сміху".

Веселий та добрий. Кумедний і крутий комік. В одному з інтерв'ю Альберт сказав, що своєю справжньою метою в житті вважає «дарувати людям світлі, як сонячні промені, емоції». І в нього це справді виходить!

Як? Ви можете дізнатися про це на сольному концерті Альберта Лалаяна. Буде багато улюблених жартів та новий матеріал, який ви ще не чули, а також імпровізація із залом.

Вистава "Майже сімейна вечеря"

Коли: 22 липня, початок о 17:00

Де: НАДТ ім. Л. Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 100 гривень

Вистава Фото: Вистава

Начебто нічого несподіваного не передвіщала звичайна сімейна вечеря, але саме вона одного разу перевернула з ніг на голову життя близьких людей. Нікому й на думку не спало, що банальний, на перший погляд, вибір імені для дитини так гостро торкнеться всіх членів родини, що вони вивернуть свої душі назовні і виплеснуть свою нестримну, накопичену роками напругу, розчарування та сумніви.

Як вирішиться цей несподіваний конфлікт, який спочатку здавався невинним жартом, чому він усіх навчить і з чим допоможе впоратися кожному з членів сім'ї? Про це глядач дізнається наприкінці вистави!

Благодійний відкритий мікрофон. Найкращий український Stand UP

Коли: 22 липня, початок о 19.00

Де : Міжнародний центр культури та мистецтв, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 30 гривень

Найкращий український Stand UP Фото: Найкращий український Stand UP

На глядачів чекає найкраща програма Stand Up та найталановитіші коміки. Якщо ви хочете відволіктися від сірих буднів і провести чудовий вечір, то обов'язково відвідайте цей захід.

Відвідуючи івенти від Comedy Space, ви приєднуєтеся до благодійних місій, які спрямовані на підтримку регіонів, що постраждали від війни.

Інтерактивна екскурсія-квест "Козацькі таємниці Подолу"

Коли: 22 липня, початок о 18:00

Де: місце зустрічі – пам'ятник Г. Сковороді, станція метро "Контрактова площа"

Вартість: від 150 гривень

Інтерактивна екскурсія-квест Фото: Інтерактивна екскурсія-квест

Якщо ви думаєте, що подорож на машині часу неможлива, то ви точно помиляєтесь! Давайте разом перенесемося у часи наших національних героїв – українських козаків – і вирушимо старовинними вулицями 18 століття.

Протягом прогулянки ми:
- дізнаємося, які місця у козацькому Києві були найпопулярнішими для побачень, духовного та фізичного зцілення
- позмагаємося в спритності, спостережливості, швидкості та кмітливості
- поговоримо про цікаві факти з життя легендарних та маловідомих мешканців Подолу
– запам'ятаємо секретний рецепт довголіття від знатного козацького сотника
- перевіримо, чи могли б ми обіймати високу посаду в Києві 18 століття
- дізнаємося секрети сили та відваги відомих гетьманів, воїнів та сотників, а також ще багато цікавого та несподіваного!

Stand-Up Двір

Коли: 22-23 липня, початок о 19:30

Де: Magnifique bar, вул. Басейна, 12

Вартість: 200 гривень

Stand-Up Двір Фото: Stand-Up Двір

"Превентивний удар гумору, такий необхідний нам зараз, уже готовий. Відпочиваємо та працюємо поки є можливість! Частину коштів інвестуємо у збройні сили. Слава Україні!", зазначають організатори.

Лайн-ап: Володимир Левчук, Алла Волкова, Раміль Янгулов та Богдан Самойленко.

Вік гостей: 18+. Ненормативна лексика.

Теги: куди піти увечері , куди піти ввечері у Києві , куди піти після роботи у Києві , куди піти в києві , куди піти у Києві ввечері , куди піти в києві погуляти , куди піти у Києві після роботи , афіша Київ

  • 11 сiчня 15:54 У Києві відновив роботу Музей Науки: нова експозиція з Копенгагену    0
  • 27 грудня 21:26 У Києві на Арсенальній площі з’явився святковий зимовий простір для дітей та молоді    0
  • 22 грудня 16:29 У Києві в укритті проведуть кінопокази сімейних фільмів: де та коли    0
  • 12 грудня 20:02 "Зимова Країна" в Києві на ВДНГ: локації та ціни 2022-2023 років    0
  • 02 грудня 10:42 Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів    0
  • 28 листопада 23:02 Відомо, якою буде "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві    0
  • 18 жовтня 16:17 В Україні розпочався благодійний фестиваль з вуличних культур    0
  • 30 вересня 22:16 В Україні пропонують подивитися українське кіно за 1 гривню    0
  • 22 вересня 18:29 У Києві відкрили найбільше в Україні бейсбольне поле (фото, відео)    0
  • 21 вересня 12:28 У Києві організовують велосипедний флешмоб: дата та локація    0
  • 21:44 У Києві пройде кінофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 17:25 У київських кінотеатрах пройде тиждень безкоштовного українського кіно    0
  • 16:59 У музеї "Пирогово" можна відвідати медовий ярмарок та дізнатися про бджільництво    0
  • 08 серпня 10:18 Чому повчитися в серпні: 13 цікавих майстер-класів у Києві    0
  • 01 серпня 22:12 20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 27 липня 17:31 У Києві покажуть дзвін гетьмана Івана Мазепи: де і коли    0
  • 25 липня 18:46 18 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 15 липня 21:31 У Києві відновлює роботу Pinchuk Art Centre: коли та яка буде виставка    0
  • 14 липня 00:39 У Києві відкрилася виставка картин на честь оперної співачки Крушельницької    0
  • 29 червня 09:47 Виставка Пін Ап у Києві: як зароджувався стиль і хто його створив    0