Куди піти у Києві на вихідні: афіша на 12-13 листопада 2022 Куди піти у Києві на вихідні: афіша на 12-13 листопада 2022
Дозвілля

Куди піти у Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 11 листопада, 2022, 18:31
 0

В умовах війни ми відчуваємо власну безпорадність і постійно перебуваємо у стані стресу. Щоб трохи розслабитися, відволіктися від негативних думок та відновити сили після робочого тижня, пропонуємо відвідати заходи, які відбудуться у Києві цими вихідними.

Рекомендуємо підписатися на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Gloss.ua підготував для вас добірку найцікавіших івентів майбутнього вікенду, які дозволять вам розвіятися.

Пам'ятайте: при повітряній тривозі, відвідувачі всіх заходів повинні пройти в найближче укриття.

Виставка хризантем на Співочому полі

Коли: до 13 листопада, з 10:00 до 19:00

Де : Співоче поле, вул. Лаврська, 31

Вартість: від 25 гривень

Виставка хризантем на Співочому полі Фото: Виставка хризантем на Співочому полі

Ця виставка вважається однією з найочікуваніших подій "Співоцького", яка завершує весь квітковий сезон. На відвідувачів чекають неймовірні експозиції та величезні різнокольорові пагорби із сотень тисяч бутонів хризантем.

Виставку було вирішено продовжити до 13 листопада.

Виставка "Червоне" Ганни Богачук

Коли: до 20 листопада, 11:00-22:00

Де: Avangarden gallery&wine bar, вул. Січових Стрільців, 23-а

Вартість: вхід вільний

Виставка Фото: Виставка

Червоний – ключовий колір українського народного мистецтва та традиційної вишивки. Це колір енергії, вогню, життя. Це кров, яка тече по жилах і робить нас одночасно сильними та вразливими. Це колір любові та пристрасті до свободи. Ганна Богачук – українська художниця. Через війну зараз проживає у Вільнюсі, Литві.

Ганна малює все життя, але зважилася повністю поринути у мистецтво лише у 2018 році. З того часу роботи Ганни здобули визнання серед поціновувачів в Україні, Греції та Німеччині. У своїй творчості Ганна відкриває українські етнічні візуальні коди, народне мистецтво та традиції. Вона намагається переосмислити їх і уявити в сучасному контексті.

"... І підіймайся": Художній проект, присвячений 300-річчю від дня народження Григорія Сковороди

Коли: до 27 листопада, з 11:00 до 18:00

Де: Виставкові зали мистецької галереї "Лавра", вул. Лаврська, 7-в

Вартість: від 50 гривень

Проект поєднає кілька окремих експозицій. Гості зможуть познайомитись як із творчістю відомих сучасних художників, так і з роботами молодих творців. Проект є певним дослідженням феномену мандрівного філософа часів Українського бароко, який зумів побудувати всеосяжні, новаторські, космічні філософські ідеї на основі ментальності свого народу.

"За допомогою актуальних візій ми намагаємося дослідити, що ж таке українська ментальність, як виявляється вона не лише у філософії одного з найвідоміших філософів світу, а й в українському мистецтві, у творчості сучасних художників, у кожному з нас сьогодні", - зазначають організатори.

NIGHTWISH

Коли: 12 листопада, початок о 20.00

Де: Stereo Plaza/Стерео Плаза, проспект Лобановського, 119

Вартість: від 1350 гривень

NIGHTWISH Фото: NIGHTWISH

До столиці їдуть легендарні фінські рокери, які представлять новий альбом і заспівають свої найкращі хіти. Як завжди, буде щось монументальне.

Кожен альбом гурту – це цілий світ зі своєю дивовижною історією. Очікується гучний реліз і таке ж шалене шоу на його підтримку.

Під час концерту прозвучать наживо не лише нові пісні, а й на радість найвірніших шанувальників фіни виконають свої вічні хіти.

Вистава "В гостях у сексопсихолога"

Коли: 12 листопада, початок о 18.00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава", вул. Архипенка, 5

Вартість: від 250 гривень

Вистава Фото: Вистава

На прийом до незвичайного психолога приходить сімейна пара, яка перебуває на межі розлучення. Чоловік не розуміє проблем дружини, дружина не розуміє чоловіка. Фахівець – це остання надія врятувати їхній шлюб. Зрозуміти одне одного їм допомагає психолог. Але робить це дуже незвичним способом. Такий пікантний підхід до кожної пари дійсно ефективний, і підтвердження цього – безліч задоволених клієнтів та врятованих сімей.

Ненормативна лексика: є обмеженою.
Вік: 18плюс.
Вхід у масках.

Театр тіней "Teulis"

Коли: 12 листопада, початок о 18.00

Де: Київська консерваторія, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Вартість: від 190 гривень

Театр тіней Фото: Театр тіней

Театр тіней напрочуд простий, проте тільки йому підвладні дива перетворення. Варто лише актору зайти за напівпрозорий екран, як для глядачів починається справжня магія: темні постаті виростають одна з одної, перевтілюються та змінюються у розмірах.

Театр тіней Teulis доводить, що це фантазії можна втілити у життя з допомогою тіней людського тіла.

Ви поринете в неймовірне шоу і хореографію, що захоплює дух, які з легкістю полонять ваше серце.

Стендап Young

Коли: 12 листопада, початок о 16.00

Де: Magnifique bar, вул. Басейна, 12

Вартість: 150 гривень

Стендап Young Фото: Стендап Young

Стендап Young – це вечір стендап комедії молодіжної ліги. Приходь посміятися і переконатися в тому, що наша молодь найкраща у всьому.

Лайн-ап: Володимир Левчук, Макс Редзель, Микита Скремінський, Павлентій Харченко та Даніель.

Вік гостей: 18 плюс. Ненормативна лексика.

Музика Ганса Циммера

Коли: 12 листопада, початок о 17.00

Де: МЦКІ ("Жовтневий палац"), Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 450 гривень

Музика Ганса Циммера Фото: Музика Ганса Циммера

"Гладіатор", "Пірати Карибського моря", "Перл Харбор", "Шерлок Холмс", "Король Артур", "Код да Вінчі"... Знаєте, що поєднує всі ці фільми? Саундтреки до них написав легендарний Ганс Циммер – найкращий із сучасних композиторів Голлівуду.

Подивіться на великому екрані фрагменти найвідоміших світових фільмів у супроводі Національного академічного духового оркестру України.

Вечір магії

Коли: 12 листопада, початок о 19.00

Де: Підвал Культури, вул. Гончара, 30а

Вартість: від 350 гривень

Вечір магії Фото: Вечір магії

Магічний вечір недитячих ілюзій! Найкращі Українські майстри ілюзій із виступом у бомбосховищі.

Віталій Горбачевський – володар премії Гран-прі Міжнародного фестивалю фокусників (Монте-Карло, Монако), World Magic Awards (Лос-Анджелес, США) та багатьох інших престижних українських та міжнародних нагород.

Антон Абрашеков – популярний талановитий фокусник-маніпулятор, який став переможцем гучного телевізійного шоу фокусників-ілюзіоністів «Здивуй мене» 3 сезон. Ілюзійне шоу Антона Абрашекова відрізняється складними маніпуляціями та чудовою артистичною подачею.

Концерт "Об'єднані заради перемоги"

Коли : 12 листопада, початок о 17.00

Де: Київський національний академічний театр оперети, вул. Велика Васильківська, 53/3

Вартість: від 150 гривень

Концерт Фото: Концерт

"Ми, українці, завжди з піснями зустрічали випробування долі, з піснями йшли в бій і перемагали. З піснями закохувалися і крокували життям. Сьогодні, як і століття тому, пісня об'єднує нашу націю і надихає на перемогу", зазначають організатори.

Національна оперета України запрошує на концерт «Об'єднані заради перемоги», у програмі якого прозвучать твори найвидатніших композиторів сучасності.

Uriah Heep

Коли: 12 листопада, початок о 19.00

Де: МЦКІ ("Жовтневий палац"), Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість : від 790 гривень

Uriah Heep Фото: Uriah Heep

Uriah Heep – мастодонти хард-року – зіграють великий концерт у столиці на честь 50-річчя кар'єри. Можливо, вони вже не такі молоді, як раніше, але в їхній крові тече справжня доля, яка щоразу закипає на сцені і забезпечує шалений драйв.

У тригодинному шоу прозвучать усі найкращі пісні Uriah Heep. Їхня нестримна експресія та енергетика роблять живі виступи воістину грандіозними.

Вистава "Україна в огні"

Коли: 13 листопада, початок о 18.30

Де: НАДТ ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: 150 гривень

Вистава Фото: Вистава

Події були так густо замішані людськими жертвами, сльозами, кров'ю, криком, стогонами, прокльонами, втратами, що ніхто вже нічому не дивувався. Це був уже новий світ, нова дійсність серед старої природи на руїнах старих будинків, у старому одязі.

Люди були як геологічний пласт. Катастрофічними силами його зрушили зі свого місця, але невідомо, чи він зупинився. Все ще обсипалося з нього, падало, і довкола було повно слідів катастрофи...

АСАФАТОV

Коли: 13 листопада, початок о 18.00

Де : Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: від 290 гривень

АСАФАТІV Фото: АСАФАТІV

Асафатов займається музикою з раннього дитинства, грає на багатьох музичних інструментах, сам пише тексти та музику. До участі у шоу "Голос країни" був фронтменом та гітаристом у групі Jazzforacat.

Широкої популярності артист набув завдяки участі у телевізійному шоу "Голос країни", де він став супер фіналістом.

Burla

Коли: 13 листопада, початок о 18.00

Де: Bel etage, вул. Шота Руставелі, 16-а

Вартість : від 300 гривень

Burla Фото: Burla

BURLA – один із артистів, які вистрілили у музичний простір з початку повномасштабної війни. Автор та виконавець сучасних хітів «Рідна», «Байрактар» та «У мого вікна» зачаровує слухачів змістом та щирістю своїх текстів.

На концерті, окрім добре знайомих усім пісень, буде представлено ексклюзивний матеріал, яким BURLA хоче поділитись із глядачами.

Лісапетний Батальйон

Коли: 14 листопада, початок о 17.00

Де: МЦКІ ("Жовтневий палац"), Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 300 гривень

«Лісапетний батальйон» – це об'єднання двох колективів «Бабине літо» та «Забава». Лідер музичного колективу Наталія Фаліон. Колектив став відомим після перемоги на шоу «Україна має талант 5». Склад колективу – 14 осіб.

Про себе учасники "Лісапетного колективу" кажуть: "ми - звичайні люди, які просто люблять співати". Цього вечора на вас чекає презентація нового альбому, а також усім відомі хіти колективу в живому виконанні.

Теги: куди піти на вихідних , вихідні в Києві , ідеальний вихідні , ідеальні вихідні в Києві , афіша на вихідні київ , куди піти на вихідні київ , куди піти на вихідні у Києві

  • 11 сiчня 15:54 У Києві відновив роботу Музей Науки: нова експозиція з Копенгагену    0
  • 27 грудня 21:26 У Києві на Арсенальній площі з’явився святковий зимовий простір для дітей та молоді    0
  • 22 грудня 16:29 У Києві в укритті проведуть кінопокази сімейних фільмів: де та коли    0
  • 12 грудня 20:02 "Зимова Країна" в Києві на ВДНГ: локації та ціни 2022-2023 років    0
  • 02 грудня 10:42 Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів    0
  • 28 листопада 23:02 Відомо, якою буде "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві    0
  • 18 жовтня 16:17 В Україні розпочався благодійний фестиваль з вуличних культур    0
  • 30 вересня 22:16 В Україні пропонують подивитися українське кіно за 1 гривню    0
  • 22 вересня 18:29 У Києві відкрили найбільше в Україні бейсбольне поле (фото, відео)    0
  • 21 вересня 12:28 У Києві організовують велосипедний флешмоб: дата та локація    0
  • 19 вересня 21:44 У Києві пройде кінофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 19 серпня 17:25 У київських кінотеатрах пройде тиждень безкоштовного українського кіно    0
  • 19 серпня 16:59 У музеї "Пирогово" можна відвідати медовий ярмарок та дізнатися про бджільництво    0
  • 08 серпня 10:18 Чому повчитися в серпні: 13 цікавих майстер-класів у Києві    0
  • 01 серпня 22:12 20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 27 липня 17:31 У Києві покажуть дзвін гетьмана Івана Мазепи: де і коли    0
  • 25 липня 18:46 18 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 15 липня 21:31 У Києві відновлює роботу Pinchuk Art Centre: коли та яка буде виставка    0
  • 14 липня 00:39 У Києві відкрилася виставка картин на честь оперної співачки Крушельницької    0
  • 29 червня 09:47 Виставка Пін Ап у Києві: як зароджувався стиль і хто його створив    0