Куди піти у Києві на вихідних: афіша на 13-15 січня 2023 року Куди піти у Києві на вихідних: афіша на 13-15 січня 2023 року
Дозвілля

Куди піти в Києві цими вихідними: 29 найкращих заходів

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 13 сiчня, 2023, 12:16
 0

Під час війни ми відчуваємо власну безпорадність і постійно перебуваємо в стані стресу. Щоб трохи розслабитися, відволіктися від негативних думок та відновити сили після робочого тижня, пропонуємо відвідати заходи, які відбудуться в Києві цими вихідними. 

Рекомендуємо підписатися на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Gloss.ua підготував для вас добірку найцікавіших івентів майбутнього вікенду. У матеріалі зібрано комедійні виступи, концерти, театральні постановки та багато іншого.

Пам'ятайте: при повітряній тривозі, відвідувачі всіх заходів повинні пройти в найближче укриття.

Київський музей медуз

Коли: до 31 грудня 2023 року, з 10:00 до 20:00

Де: Київський музей медуз, вул. Хрещатик, 7

Вартість : від 130 гривень

Київський музей медуз Фото: Київський музей медуз

Музей медуз – це екзотична колекція живих медуз, розташована прямо у центрі Києва. У музеї ви можете подивитися науковий фільм, подивитися в мікроскоп, дізнатися (і побачити) цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сон та полювання.

Медузи легко адаптуються під нові умови існування та потихеньку завойовують океан. А ще медузи - самітники-хижаки, вони не спілкуються і не передають сигнали іншим живим істотам, у них немає серця, мозку та легень, вони можуть жити вічно, але мають безліч ворогів. Незабутні враження та яскраві емоції від відвідування музею медуз вам гарантовані.

Діти до 13 років можуть заходити до музею медуз лише у супроводі дорослих.

Київський океанаріум "Морська казка"

Коли : до 31 грудня 2023 року, з 10:00 до 20.00

Де: Київський океанаріум "Морська казка", вул. Малишка, 3

Вартість: від 200 гривень

Київський океанаріум «Морська казка» – це 2600 жителів морів та океанів, які готові вражати вашу уяву. Перша експозиція стилізована під перекинутий дерев'яний корабель. В ілюмінаторах корабля, що затонув, розміщений справжній кораловий риф з його природними жителями. З корабля гості потрапляють у світ Амазонії, а також перлину «Морської казки» – відкритий басейн із морськими скатами, рибами-білками та котячими акулами.

Далі – справжній підводний тунель! Перебувати в тунелі абсолютно безпечно і дуже захоплююче – акули та черепахи до вас так близько, лише на відстані руки! Далі – підводний човен капітана Немо з унікальними акваріумами. Найбільший акваріум – 17-тонний будинок для величезних груперів, платаксів та черепах.

Окрім цього на вас чекає багато сюрпризів та несподіваних зустрічей з різноманітними мешканцями морів та океанів.

Також ви можете стати свідком ексклюзивного шоу - шоу годування акул та морських черепах, яке проходить щовівторка та щоп'ятниці о 15:00.

Виставка "Війна за ідентичність"

Коли: до 5 лютого, з 14:00 до 18:00

Де : Виставкові зали художньої галереї "Лавра", вул. Лаврська, 7-в

Вартість: від 50 гривень

Виставка Фото: Виставка

Ця виставка про наш коефіцієнт жорсткості – нашу культурну прошивку, ідентичність. Першою переможною битвою цієї війни стала Революція Гідності. Те, що тоді дало сили вистояти, тримає надійні тили і сьогодні – культура у її широкому значенні.

Основою виставки стали матеріали, зібрані під час експедицій: 2014-го це були експедиції на Майдан, а тепер – на території, що постраждали від окупантів.

Зимовий квест та цікава екскурсія "Знайди Миколайчика"

Коли : по 15 січня, початок о 10.00

Де: Бізнес-центр "Вежа 5", вул. Рибальська, 22

Вартість: 200 гривень

Зимовий квест та цікава екскурсія Фото: Зимовий квест та цікава екскурсія

"Знайди Миколайчика" - це цікавий інтерактивний квест для дітей різного віку, від 6 до 14 років. До дітей сміливо можуть приєднатись і батьки – весело буде всім!

На дітей та дорослих чекають цікаві екскурсії, перегляд відео у кінозалі, квест із загадками та завданнями, а також подарунок від самого Святого Миколая.

Найбільша ковзанка країни

Коли: до 22 лютого, з 10.00 до 21.00

Де: Льодовий стадіон, вул. Глушкова, 9

Вартість: від 100 гривень +150 гривень оренда ковзанів

Найбільша ковзанка країни Фото: Найбільша ковзанка країни

На території працюватимуть комфортні роздягальні та точки фаст-фуду, де гості зможуть випити гарячі напої та перекусити. Відвідування локації не обмежується в часі, так що кататися ви можете досхочу.

Зазначимо, що учасникам бойових дій відвідування ковзанки буде безкоштовним, а пенсіонери та діти-сироти отримають знижку у розмірі 50% за наявності відповідного посвідчення.

"Зимова країна на ВДНГ"

Коли: до 26 лютого, з 12.00 до 21.00

Де: ВДНГ, пр. Глушкова, 1

Вартість: 280 гривень

Тут встановлять новорічну ялинку, а також відкриють ковзанку, гірку, резиденцію Санти, Оранжерею та ще деякі зимові локації. Цьогорічну "Зимову Країну на ВДНГ" організатори вирішили провести під гаслом "Різдво не зупинити".

"Незважаючи на надскладну ситуацію в країні, ми не відмовляємося від важливої ​​місії — дарувати українцям позитив та добрі, яскраві емоції. Впевнені, що саме тепер – у темні часи – це те, що потрібно як ніколи. Ворог може тимчасово відібрати у нас світло, тепло, воду, проте ніхто й ніколи не відніме у нас право на нормальне життя та віру в добро", зазначають організатори.

Резиденція Санти

Коли: до кінця лютого, початок о 10.00

Де: ВДНГ, Концерт-хол (павільйон 9), пр-т Академіка Глушкова, 1

Вартість: 350 гривень

Резиденція Санти Фото: Резиденція Санти

У Резиденції маленьких гостей зустрінуть завжди усміхнені Ельфи, щоб урятувати свято! Адже напередодні Нового року Санти закінчили подарунки і свято опинилося під загрозою. Але дитячий сміх, активні ігри та трохи магії допоможуть виправити це.

До того ж за відвагу та допомогу Санта віддячить кожному гостю Резиденції солодким подарунком.

Великий StandUp концерт

Коли: 13 січня, початок о 19:00

Де: Creative States of Arsenal 2, вул. Князів Острозьких, 8, корпус 12

Вартість: від 300 гривень

Великий StandUp концерт Фото: Великий StandUp концерт

Такі різні, але все одно смішні коміки зберуться на одній сцені, щоб подарувати вам гарний настрій, вивести з депресії і назавжди закохати в стендап.

На сцені: Дмитро Тютюн, Макс Албул, Костя Губеладзе та Джейхун Сафаров.

Студія Fe.Nik.S. у театрі Чорний Квадрат. "Другі руки"

Коли: 13 січня, початок о 18:30

Де: Культурний центр "Арт-Братислава", вул. Олександра Архипенка, будинок. 5

Вартість: від 200 гривень

Перед нами – ще один оригінальний погляд на потойбічне життя. Уявіть собі, що після смерті ви опинились у місті. У абстрактному місті, де можна відпочити перед наступним життям: сходити до сауни з пацанами або гуляти вулицями, на яких завжди ні день, ні ніч; або сидіти в ресторанах або їдальні для бідних. Але найголовніше – це встигнути на шопінг...

Імпровізаційне шоу "Королі крінжу"

Коли: 13 січня, початок о 18:30

Де: Underground Standup Club, вул. Золотоворітська, 15

Вартість: від 250 гривень

Імпровізаційне шоу Фото: Імпровізаційне шоу

Імпровізаційне шоу "Королі крінжу" - це унікальне імпровізаційне дійство, в якому беруть участь такі актори: Свят Загайкевич, В'ячеслав Ніконоров, Олександр Качура та Антон Стенюк.

Приходьте, адже такий експериментальний формат ви більше не побачите ніде. Буде смішно, незабутньо, а головне неповторне.

Вистава "Каліки"

Коли : 13 січня, початок о 19:00

Де: Київський академічний театр "Золоті ворота", вул. Шовковична, 7-а

Вартість: 300 гривень

Вистава Фото: Вистава

Це історія про двох хлопців, які потоваришували у реабілітаційній клініці. Обидва вони, за нашими сумнівними стандартами, – «каліки». Налаштувались на невеселі скорботні історії? Запаслися хустками, щоби витирати сльози? Даремно!

Ця історія, перш за все, про підлітків, а не про їхні хвороби. Це історія про силу духу, бажання жити та робити людей щасливими.

Ліда Лі. Вар'єте "Рояль" (Вік: 21+)

Коли : 13 січня, початок о 18:00

Де : Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: від 590 гривень

Ліда Лі. Вар'єте Фото: Ліда Лі. Вар'єте

Вар'єте-шоу "Рояль" складається з музичних та відвертих перформансів. Оригінальне аранжування, яскраві костюми, жива музика та спокусливі танцівниці – ось на цьому моменті вже можна купувати квитки!

На один вечір організатори шоу запрошують глядачів побачити з Парижем! Комфортна атмосфера, напівтемрява, зручне крісло, келих ароматного вина та привабливе шоу у найкращих традиціях. Тут ви не побачите вульгарних постановок. Легкий еротизм перформансу та витончена сексуальність не залишать байдужим нікого.

Stand-Up у Barbeer Music Pub

Коли: 13 січня, початок о 19:00

Де: Barbeer, вул. Максимовича, 4

Вартість: від 200 гривень

Stand-Up у Barbeer Music Pub Фото: Stand-Up у Barbeer Music Pub

Підтримуємо одне одного – підтримуємо країну!

Цього вечора на сцені: Іван Жорноклей, Раміль Янгулов, Іван Столяревський, Артур Петров та Микита Алексєєв.

Важливо: 20% коштів буде перераховано на потреби ЗСУ. Тривалість програми – 60-90 хвилин. Шоу-програма представлена ​​українською мовою. Рекомендується особам віком від 18 років.

Драма з елементами фарсу "Що трапилося у зоопарку"

Коли: 13 січня, початок о 18.30

Де: НАДТ ім. Л. Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: 100 гривень

Драма з елементами фарсу Фото: Драма з елементами фарсу

П'єса американського драматурга Едварда Олбі «Що трапилося в зоопарку» – перша у його творчій біографії і вона була написана ним лише за одну ніч. Це своєрідний крик самотньої людини, яка шукає сенсу свого існування. Герої п'єси, Пітер і Джеррі, випадково знайомляться неподалік зоопарку, і це стає фатальною подією в їхньому житті.

Незважаючи на приналежність до різних соціальних верств і навіть територіальну віддаленість, вони обидва однаково виявляються беззахисними перед викликом часу та суспільства.

Великий STAND UP

Коли: 14 січня, початок о 19:00

Де: StandUp Art House Kyiv, вул. Саксаганського, 1г

Вартість: 200 гривень

Великий STAND UP Фото: Великий STAND UP

"Радимо добре підготуватися перед концертом. Адже ви будете сміятися і плакати від сміху з першої і до останньої хвилин виступу", заявляють організатори.

Цього вечора на сцені: Микита Алексєєв, Андрій Бережко, Олег Грюндик та Наталі Скорик.

Важливо: 20% коштів буде перераховано на потреби ЗСУ.

Tribute Red Hot Chili Peppers - РХЧП

Коли: 14 січня, початок о 18:00

Де: Docker-G pub, вул. Ігорівська, 13/5

Вартість: від 150 гривень

Tribute Red Hot Chili Peppers - РХЧП Фото: Tribute Red Hot Chili Peppers - РХЧП

Red Hot Tribute – це симбіоз професійних та досвідчених музикантів, об'єднаних у своїй любові до метрів фанк-року Red Hot Chili Peppers.

Шалена енергія, харизматичний вокал, віртуозна гітара та потужна ритм секція. Це все характеризує живі виступи команди.

На окрему увагу заслуговує репертуар, в якому підібрані найкращі хіти та потужні треки з усіх періодів творчості Red Hot Chili Peppers.

Стендап Оборона

Коли : 14 січня, початок о 18:30

Де: Dorothy pub, вул. Саксаганського, 16/43

Вартість : 250 гривень

Стендап Оборона Фото: Стендап Оборона

Підтримуємо одне одного – підтримуємо країну!

Цього вечора на сцені: Максим Давиденко, Микита Алексєєв, Хочатур та Іван Столяревський.

Важливо: 20% коштів буде перераховано на потреби ЗСУ. Тривалість програми – 60-90 хвилин.

Шоу-програма представлена ​​українською мовою. Рекомендується особам віком від 18 років.

Вистава "Крилатим ґрунту не треба". Творча майстерня Kolorash

Коли: 14 січня, початок о 17:00

Де: Будинок Актора, вул. Ярославів Вал, 7

Вартість: від 200 гривень

Місце дії - звичайне українське село, в якому спалахують майже шекспірівські пристрасті. Він і Вона хочуть бути разом, але…

Під час вистави ви дізнаєтеся: про що говорять тварини, коли їх ніхто не бачить; де Господар кидає горілку та хто її п'є; що означає червона хустка на паркані; куди потрапляють півні після смерті, звідки беруться ангели, а також багато інших цікавих речей.

Олег Скрипка та оркестр НАОНІ. Різдвяний концерт Щедрик

Коли: 14 січня, початок о 15:00

Де: Міжнародний центр культури та мистецтв, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 290 гривень

Олег Скрипка та оркестр НАОНІ. Різдвяний концерт Щедрик Фото: Олег Скрипка та оркестр НАОНІ. Різдвяний концерт Щедрик

На вас чекатимуть фантастичні Олег Скрипки та НАОНІ-оркестра, музиканти якого грають більше, ніж на 40 народних інструментах!

Це буде неймовірно душевний та яскравий святковий вечір, наповнений світлом, радістю та звичайно талантом та величезним досвідом кожного артиста.

Не дарма саме цей проект люблять і називають однією з найкращих творчих колаборацій нашої країни!

Суботній Stand Up

Коли: 14 січня, початок о 18:00

Де: Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19-а

Вартість: 300 гривень

Суботній Stand Up Фото: Суботній Stand Up

Коміки, які вже мають досвід виступів і налаштовані на потужний вечір, подарують вам максимум класного настрою.

Формат вечора має на увазі перебування виступаючого на сцені довше, ніж звичайно, що дозволяє не намагатися скоротити виступ, а максимально розгорнуто донести глядачеві свій перевірений матеріал.

Лайн-ап: Алла Волкова, Богдан Письменко, Богдан Боярин та Марк Свиридюк.

Ведучий: Вова Маслов. Вік гостей: 18+.

Іронічна комедія "Готель "Portal""

Коли: 14 січня, початок о 17:00

Де: НЦТМ ім. Леся Курбаса, вул. Володимирська, 23-в

Вартість: 250 гривень

Іронічна комедія Фото: Іронічна комедія

Головний герой, їдучи додому після вечері, опиняється у дивному готелі, де всі мешканці нагадують божевільних. Однак найдивнішим з них виявляється таємничий Лікар С. Хто цей Лікар? І що він робить у готелі? Саме це необхідно буде дізнатися Жюльєн.

Комедія "Готель "Portal'" занурить вас у фантастичний світ, в який досі не ступала нога людини...

Шоу на льоду від Сімейки Адамсів

Коли: 14-15 січня, початок о 17:00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2

Вартість : 300 гривень

Шоу на льоду від Сімейки Адамсів Фото: Шоу на льоду від Сімейки Адамсів

Адамси у повному складі прямують до Osocor Residence і не з порожніми руками, а з ексклюзивним шоу на льоду.

Розкриваємо карти: вірусний танець Уенздей теж буде!

Унікальний перфоманс від найталановитіших фігуристів країни обіцяє незабутні емоції та по-дитячому щире захоплення. Шоу, яке, можливо, більше не повториться. Не пропустіть!

НАОНІ - оркестра "Різдвяне Світло"

Коли: 15 січня, початок о 19:00

Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 390 гривень

НАОНІ - оркестра Фото: НАОНІ - оркестра

Найвідоміша новорічна музика з кінофільмів, мюзиклів у поєднанні з унікальним аранжуванням українських колядок та щедрівок наповнять вас світлими емоціями різдвяної містерії та подарують відчуття свята, яке так усім нам необхідне у цей воєнний час!

Підпільний Стендап у Caribbean Club

Коли: 15 січня, початок о 18:00

Де: Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: 100 гривень

Підпільний Стендап у Caribbean Club Фото: Підпільний Стендап у Caribbean Club

Запрошуємо вас на вечір сміливої української комедії від Підпільного стендапу. Це чудова можливість розслабитися і добре посміятися.

Цього вечора на сцені: Свят Загайкевич, Настя Зухвала, Сергій Чирков, Олександр Качура та Дмитро Білоус.

Важливо: 20% – на ЗСУ, вхід бійцям ЗСУ та ТРО – безкоштовний.

Kyiv Modern Ballet. Кармен.TV. Раду Поклітару

Коли: 15 січня, початок о 18:00

Де: Київський муніципальний академічний театр опери та балету для дітей та юнацтва, вул. Межигірська, 2

Вартість: від 250 гривень

Kyiv Modern Ballet. Кармен.TV. Раду Поклітару Фото: Kyiv Modern Ballet. Кармен.TV. Раду Поклітару

Відома всім історія циганки, героїні новели Проспера Меріме, отримала в цьому балеті нове, несподіване трактування.

Завдяки новаторській хореографії Раду Поклітару, сценічне життя персонажів вистави наповнилося пронизливими сучасними інтонаціями, зберігши при цьому весь шарм Іспанії XIX століття, а геніальна музика опери «Кармен» дала можливість створити зовсім нову виставу – не змінивши духу Жоржа Бізе.

Кукуюк. Висока Поезія - гурт Мотлох

Коли: 15 січня, початок о 18:00

Де: Docker-G pub, вул. Ігорівська, 13/5

Вартість: від 175 гривень

Кукуюк. Висока Поезія - гурт Мотлох Фото: Кукуюк. Висока Поезія - гурт Мотлох

На вас чекає музично-поетичний вечір "Висока поезія", з новою програмою "Братам і Сестрам" у виконанні актора театру та кіно Михайла Кукуюка та крутої формації "Мотлох".

Він добре відомий своїми хуліганськими ролями у серіалах та фільмах та харизматичною грою на сцені, проте не всі знають, що Кукуюк – автор віршів та пісень. Якби жанр standup poetry був, то Михайло був би його зіркою. Однак бути поетом-панком йому ніхто не забороняє.

Цього вечора маестро та його бенд обіцяють позбавити глядачів свідомості та порвати їх на шматки. Принаймні так артисти бачать своє акторське завдання.

Стендап та вино

Коли: 15 січня, початок о 18:00

Де: 32 Jazz Club, вул. Воздвиженська, 32

Вартість: від 350 гривень

Стендап та вино Фото: Стендап та вино

"Стендап та вино" - це чудова можливість підтримати власний моральний дух у компанії популярних українських коміків.

Для вас жартуватимуть: Макс Вишинський, Андрій Бережко та Сергій Макаров.

Концерт рекомендований для глядачів віком від 18 років. Важливо: 25% організатори передають на потреби ЗСУ.

Birthday Party

Коли: 15 січня, початок о 17:00

Де: StandUp Art House Kyiv, вул. Саксаганського, 1г

Вартість: 200 гривень

Birthday Party Фото: Birthday Party

На сцені найкращі коміки клубу та зіркові гості.

17:00 – Pre Party. Смачні коктейлі від барменів.
18:00 – розпочинаємо святковий StandUp від резидентів клубу: Слава Бу, Дмитро Тютюн, Раміль Янгулов, Андрій Бережко, Альберт Лалаян, Олег Грюндик, Костя Губеладзе.

19:20 – благодійний аукціон

20:00 – прожарювання від коміків та зіркових гостей.

Усі кошти від продажу квитків організатори передадуть на потреби ЗСУ.

Вечір сучасного українського романсу

Коли: 15 січня, початок о 16:00

Де: МКЦ ім. І. Козловського, вул. Хрещатик, 50-б

Вартість: 150 гривень

Вечір сучасного українського романсу Фото: Вечір сучасного українського романсу

Найніжніші струни вашої душі торкнуться артисти незалежної формації «Art.Razom» у супроводі фортепіано.

Програма складається з романсів та ліричних пісень другої половини ХХ – початку ХХІ століть. Серед них – як пісні відомих композиторів, так і менш відомих широкому загалу українських художників.

Теги: куди піти на вихідних , афіша києва на вихідні , вихідні в Києві , найкращі вихідні , куди піти на вихідні київ , афіша на вихідні київ , куди піти у Києві ввечері , куди піти на вихідні у Києві , куди піти в киеве на вихідних , ідеальні вихідні в Києві , куди піти в києві погуляти , афіша Київ

  • 23 квiтня 10:11 Технічна магія Великодня: як створити свято без зайвих турбот    0
  • 11 сiчня 15:54 У Києві відновив роботу Музей Науки: нова експозиція з Копенгагену    0
  • 27 грудня 21:26 У Києві на Арсенальній площі з’явився святковий зимовий простір для дітей та молоді    0
  • 22 грудня 16:29 У Києві в укритті проведуть кінопокази сімейних фільмів: де та коли    0
  • 12 грудня 20:02 "Зимова Країна" в Києві на ВДНГ: локації та ціни 2022-2023 років    0
  • 02 грудня 10:42 Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів    0
  • 28 листопада 23:02 Відомо, якою буде "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві    0
  • 18 жовтня 16:17 В Україні розпочався благодійний фестиваль з вуличних культур    0
  • 30 вересня 22:16 В Україні пропонують подивитися українське кіно за 1 гривню    0
  • 22 вересня 18:29 У Києві відкрили найбільше в Україні бейсбольне поле (фото, відео)    0
  • 21 вересня 12:28 У Києві організовують велосипедний флешмоб: дата та локація    0
  • 19 вересня 21:44 У Києві пройде кінофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 19 серпня 17:25 У київських кінотеатрах пройде тиждень безкоштовного українського кіно    0
  • 19 серпня 16:59 У музеї "Пирогово" можна відвідати медовий ярмарок та дізнатися про бджільництво    0
  • 08 серпня 10:18 Чому повчитися в серпні: 13 цікавих майстер-класів у Києві    0
  • 01 серпня 22:12 20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 27 липня 17:31 У Києві покажуть дзвін гетьмана Івана Мазепи: де і коли    0
  • 25 липня 18:46 18 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 15 липня 21:31 У Києві відновлює роботу Pinchuk Art Centre: коли та яка буде виставка    0
  • 14 липня 00:39 У Києві відкрилася виставка картин на честь оперної співачки Крушельницької    0