Як вибрати найкращі мовні курси англійської для себе чи дитини Як вибрати найкращі мовні курси англійської для себе чи дитини
Стиль життя

Як вибрати найкращі мовні курси англійської для себе чи дитини

Фото: Як вибрати найкращі мовні курси англійської для себе чи дитини
Gloss 21 листопада, 2022, 16:54
 0

У сучасному суспільстві люди вже давно зрозуміли важливість знання іноземних мов, і насамперед англійської, яка дає свободу в комунікації, подорожах, роботі та навчанні. Саме завдяки високому попиту на вивчення англійської стало відкриватися дедалі більше мовних шкіл, а також приватних уроків з репетиторами. Як вибрати найкращу зі шкіл ми обговоримо у цій статті.

Припустимо, ви вирішили вивчати англійську в Одесі або вибираєте мовну школу для своєї дитини. На що варто звернути увагу – в першу чергу приміщення та його оснащення, атмосфера, наскільки комфортно ви себе там відчуваєте, якщо плануєте займатися оффлайн. Приміщення має бути просторим, добре освітленим, але водночас затишним і таким, що створює приємну атмосферу. Особливо це важливо для дітей, їм необхідно перебувати у просторі максимально близькому до домашньої обстановки в психологічному плані, тоді вони почуваються захищено та швидше зможуть влитися у навчальний процес.

Потім, безумовно, педагогічний склад та його професійний рівень. У жодному разі не варто довіряти на слово фразам на кшталт: це педагог вищої категорії, але сертифікат ми надати не можемо. Біжіть звідти відразу. У якісних школах з гарною репутацією, таких як Oratorica, ви можете попередньо ознайомитися з усіма сертифікатами про професійну підготовку педагога на сайті у вільному доступі. Це ніякий не секрет, навпаки, це показник престижу навчального закладу. Більше того, перед тим, як укладати контракт про проходження курсів, ви можете особисто поспілкуватися з педагогом, подивитися наскільки вам комфортно з ним комунікувати і лише після цього приймати остаточне рішення.

Далі обов'язково поцікавтеся щодо навчальних планів. Вони мають бути складені заздалегідь з урахуванням різних потреб дітей та дорослих: вік, рівень знання мови, мета вивчення тощо. Школа Oratorica надає цілих 25 таких програм, які можуть бути видозмінені протягом навчання залежно від навичок і потреб учня. Також дуже важливі освітні матеріали, за якими ви займатиметеся. Вони мають бути сучасними у плані практичних занять і перевіреними з погляду теоретичної бази. Мовна школа Oratorica віддає перевагу одній із найкращих у світі освітніх програм видавництва Cambridge. Де, крім основних навчальних матеріалів, є доступ до офіційного сайту з численними практичними завданнями з використанням аудіо та відеоматеріалів.

Крім цього, варто уточнити, чи можна продовжити курс англійської онлайн, тому що нерідко ви можете поїхати у відпустку, відрядження або вам просто буде комфортніше займатися дистанційно. Така опція є в Oratorica, оскільки курси розраховані на людей з різним графіком та відчуттям комфорту під час навчання. Звідси випливає наступний момент – комунікація. Одним з основних бар'єрів щодо іноземної мови є саме вільна комунікація, тому на курсах ви обов'язково повинні опрацьовувати цю навичку, щоб вміти спілкуватися без затисків, не згадуючи слова, а почуватися максимально комфортно і розкуто.

Педагоги Oratorica зробили дуже великий акцент саме на комунікації під час уроків, щоб учні могли одразу почуватися вільно у спілкуванні, практикувати граматику та вивчати нові слова під час інтерактивного навчання.

Також при виборі мовної школи завжди звертайте увагу на бонуси. Наприклад, школа Oratorica надає всім охочим можливість пройти безкоштовне тестування на ступінь володіння іноземною мовою, щоб ви чи ваша дитина розпочали освітній процес з того рівня, який вам необхідний. Крім цього, ви можете відвідати перший безкоштовний урок, який дозволить ще раз переконатися в тому, що курси Oratorica та їх формат вас влаштовують абсолютно у всьому.

Якщо у вас залишилися питання або ви хочете записатися на безкоштовне пробне заняття, чекаємо на ваші запити за телефоном +380950532469 або за електронною поштою info@oratorica.com.ua

Теги: освіта , курси , навчання , англійська мова

  • 19 квiтня 17:16 У яких регіонах України жити дешевше у 2024 році — рейтинг Держстату    0
  • 17 квiтня 17:03 Топ-6 найкращих бізнес-книг зі списку Forbes видадуть в Україні цього року    0
  • 16 квiтня 15:29 Стильна революція – від мінімалізму до екстравагантності, відкрийте свій індивідуальний стиль    0
  • 12 квiтня 10:00 Pepsi презентує новий візуальний стиль в Україні    0
  • 10 квiтня 19:13 Британець Расс Кук став першою людиною в історії, яка пробігла всю Африку    0
  • 03 квiтня 15:45 Повне сонячне затемнення у квітні 2024 року: коли і де можна буде спостерігати    0
  • 01 квiтня 15:45 Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку    0
  • 29 березня 14:51 Квіткові чудеса Києва: від букетів до горщиків    0
  • 28 березня 15:00 Google запустив безкоштовне навчання для українців: хто може зареєструватися    0
  • 28 березня 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 27 березня 16:55 В одній із найпопулярніших онлайн-ігор відтворили Майдан Незалежності: як це допоможе Україні    0
  • 25 березня 16:06 Ввечері українці зможуть побачити рідкісне північне сяйво    0
  • 21 березня 15:46 Як підвищити самооцінку: 5 кроків любові до себе    0
  • 18 березня 16:07 Найкращі фотографії дикої природи: названо переможців щорічної премії «British Wildlife Photography Awards 2024» (фото)    0
  • 13 березня 18:36 Швидкий тест: чого вам не вистачає в житті, щоб бути справді щасливим    0
  • 12 березня 17:10 Найкращі книги року: Міжнародна Букерівська премія – 2024 опублікувала лонг-лист    0
  • 05 березня 13:34 Магнітні бурі у березні 2024 року: прогноз на місяць    0
  • 04 березня 15:07 3 причини вибрати троянди в подарунок    0
  • 29 лютого 15:46 OnlyFans-моделі обходять цензуру Інстаграму, прикидаючись годуючими матусями (фото)    0
  • 28 лютого 17:01 Власниця найбільших у світі губ зробила ще 6 ін'єкцій в обличчя за один день (фото)    0