Ці лайфхаки допоможуть вам зміцнити довіру у стосунках із коханою людиною Ці лайфхаки допоможуть вам зміцнити довіру у стосунках із коханою людиною
Стиль життя

Ці лайфхаки допоможуть вам зміцнити довіру у стосунках із коханою людиною

Фото: Getty Images
Дарина Герасимчук 01 серпня, 2024, 15:34
 0

Здорові та стабільні стосунки не завжди складаються самі собою, іноді для цього потрібно докласти трохи зусиль. Важливо, щоб обидва партнери прагнули таких відносин і готові були працювати над ними.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Спокійні та відкриті взаємини спираються на чесність та порядність партнерів один до одного. В результаті ми отримуємо базову безпеку, яка допомагає впевнено йти вперед, зводячи до мінімуму складні почуття тривоги та страху. Про вправи, які допоможуть вам та вашому партнеру встановити емоційний контакт та відчути впевненість у стосунках пише Useti.org.ua.

Плануйте спільне дозвілля по черзі

Важливою частиною довіри є відмова контролю. Якщо ви звикли обов'язково обговорювати плани на вихідні або навіть складати їх самостійно, вибирати конкретне місце для побачення і те, що ви робитимете там, спробуйте хоча б іноді відмовитися від цієї звички.

Домовтесь про те, щоб організувати дозвілля по черзі. Не давайте жодних підказок, натяків, не намагайтеся заздалегідь з'ясувати, що на вас чекає, дозвольте партнеру здивувати вас. Це найкращий спосіб показати хлопцю/дівчині довіру і навчитися самому послаблювати контроль. Зрештою, йдеться лише про побачення, а не про вибір квартири чи імені для дитини.

Поговоріть про свої страхи

Близькість між двома людьми виникає лише в тому випадку, якщо вони готові бути вразливими та відкрито розмовляти один з одним. За словами доктора філософії та клінічного психолога Джен Харрел, один із способів завоювати довіру – це обговорити ваші страхи та невпевненість. Розкажіть про все, що вас турбує в житті: страх втратити роботу, невдоволення своєю зовнішністю, страх, що партнер розлюбить, будь-які інші сумніви. Не соромтеся визнаватись у цих думках, тільки так ви зможете залишити їх і рухатися далі.

Крім того, партнер буде мати можливість проявити любов і підтримку, що зміцнить ваші відносини.

Дозвольте один одному обмінюватися телефонами

Особистий простір та межі у відносинах дуже важливі, і ви самі вирішуєте, де вони проходять. Але якщо ви чи ваш партнер не довіряєте один одному в соціальних мережах, можливо, вам варто стати більш відкритими у цьому плані.

Вам не обов'язково обмінюватися паролями та постійно переглядати повідомлення один одного. Але якщо ви можете спокійно залишити свій смартфон, поки миєтеся в душі, не закривати листування, коли до вас підходить партнер, і взагалі вільно обмінюватися телефонами – це говорить про довіру у парі.

Спробуйте зробити щось нове разом

Людей наближають загальні враження. Хобі, яке виведе вас із зони комфорту, спонукає вас впізнавати нові грані стосунків та знову вчитися довірі. Існує безліч занять, спрямованих на тісну взаємодію двох людей, таких як акро-йога. Виконуючи підтримку та різні вправи, ви буквально навчите своє тіло розслаблятися та покладатися на партнера. Якщо йога здається вам занадто складною, займайтеся танцями або виберіть будь-яку іншу розвагу, головне, щоб у ній ви були не просто партнерами, а й доповнювали одне одного.

Створіть свою мову

Мова пари – це слова чи фрази, які означають щось важливе для вас двох. Часто він формується природним чином, коли люди проводять багато часу разом, спілкуються, дивляться фільми і поступово знаходять загальними жартами, цитатами, значення яких зрозуміле тільки їм.

Але ви можете створити свою власну мову і навмисно. Наприклад, щоб вам було зручніше обговорювати якісь теми. Вигадайте слова, які скажуть вашому партнеру, що він порушує ваші кордони. Вони повинні бути не образливими і одразу ж дати зрозуміти, що ви відчуваєте.

Ця мова також стане в нагоді тим, кому ніяково говорити про інтимні теми. Головне, щоб ви обоє однаково розуміли значення вигаданих слів.

Дайте партнеру невеликі завдання

Якщо ваш партнер порушив вашу довіру і хоче повернути її, хороший спосіб зробити це – почати з малого. Звертайтеся до нього з невеликими проханнями та помічайте, як він до цього ставиться: докладає зусиль, щоб допомогти вам, попереджає, якщо це не вдається. Йдеться не про те, щоб маніпулювати або проводити перевірку партнеру, а про те, щоб поділитися своїми очікуваннями та розраховувати на те, що партнеру важливо слідувати за ними.

Зробіть спільну дошку бажань

Сімейний терапевт Крістін Скотт-Хадсон радить парам разом створювати дошку для візуалізації. Опишіть на ній майбутнє, яке ви хотіли б бачити у своїх відносинах, зосередившись на нематеріальних цілях.

Перегляньте журнали, вирізаючи з них слова і картинки, які підійдуть для вашої історії. Ця проста вправа допоможе вам поговорити про те, куди йдуть ваші стосунки, чи збігаються ваші цілі і як ви плануєте їх досягти. Перетворіть це заняття на романтичне побачення.

Теги: новини , стиль життя , відносини , пара , лайфхаки , Любов , довіра

  • 18:00 NV склали рейтинг найпопулярніших Instagram-акаунтів в Україні    0
  • 26 серпня 16:07 Відкриття вчених показало, як людський мозок сприймає різні види любові    0
  • 26 серпня 15:37 Українці на фестивалі Burning Man у США представили інсталяцію I'm Fine (фото)    0
  • 20 серпня 15:33 ТОП-10 справ на літо, які ви ще можете встигнути здійснити    0
  • 15 серпня 18:23 Особливий Супермісяць у серпні 2024 року: коли спостерігати за Блакитним Місяцем    0
  • 15 серпня 14:46 Медіамагнат Марк Цукерберг встановив величезну статую своєї дружини у дворі будинку (фото)    0
  • 13 серпня 18:59 Експерти назвали побутові прилади, які потрібно завжди вимикати з розетки    0
  • 09 серпня 17:01 Як захистити дітей від сексуального насильства в Інтернеті – гайд для батьків від Дія.Освіта    0
  • 08 серпня 15:41 10 жіночих звичок, які найбільше дратують чоловіків    0
  • 06 серпня 18:07 7 неочевидних ознак того, що вам час закінчувати стосунки    0
  • 01 серпня 15:34 Ці лайфхаки допоможуть вам зміцнити довіру у стосунках із коханою людиною    0
  • 31 липня 17:40 Ретроградні планети в серпні 2024 року: дати та вплив на людину    0
  • 26 липня 16:24 Monobank ввів функцію відгуків про магазини: як залишити коментар про покупки прямо в додатку    0
  • 26 липня 14:55 Спортивні штани для повсякденного носіння: як створити свій стиль    0
  • 24 липня 17:12 Вперше в історії: МОК проголосував за створення Олімпійських кіберспортивних ігор    0
  • 23 липня 16:41 Передбачення «Сімпсонів»: у мережі обговорюють епізод з Лісою в образі Камали Гарріс    0
  • 15:44 Названі Топ-10 найкращих ігор цього літа для PlayStation, Xbox та Nintendo Switch    0
  • 27 червня 17:15 Ці три знаки зодіаку стають найкращими керівниками    0
  • 26 червня 15:17 Спробуй переплисти: в App Store з'явилася гра Тиса    0
  • 20 червня 14:23 У Твіттері новий тренд: іноземці пишуть, за що вони ненавиділи Росію ще до того, як це стало мейнстрімом    0