Час розвантажитися: concept pop-up store IQOS в Unit.City Час розвантажитися: concept pop-up store IQOS в Unit.City
Прес-реліз

Час розвантажитися: concept pop-up store IQOS в Unit.City

Gloss 02 травня, 2024, 17:50
 0

З 25 до 28 квітня в інноваційному парку Unit.City працював креативний поп-ап спейс IQOS. На 6000 м2 побудували лабіринт з контейнерів та наповнили його неочікуваним і розвантажувальним.

Головною темою концептуального простору від IQOS стало розвантаження: від думок, емоцій, турбот та задач — саме те, чого зараз не вистачає багатьом. Контейнерне містечко також стало місцем для розвантаження новітньої технології бренду.

Прогуляємося лабіринтом та завітаємо в усі незвичайні споти «Розвантажувальної станції».

Найперше, що помічаєш — контейнерне містечко органічно виглядає посеред урбаністичного пейзажу Unit.City. Поза спейсом великий та шумний реальний світ, а заходиш всередину лабіринту й ніби насправді потрапляєш в місце, де можна сховатися, розвантажитися від зайвого та завантажити нові враження, емоції.

Повертаємо праворуч, ще раз праворуч і ми на роздоріжжі. Ліворуч – кабінка миттєвих фото і далі вхід у пустелю: справжній пісок, бархани, скелі, дзеркальні стіни і десь в глибині пустельний бар. Міксують напої і пригощають The Deacon.

У центрі лабіринту розташували екрани для розвантажувального кінопоказу.

Прохід між контейнерами праворуч виведе до глядацької зали. Завантажуємося попкорном та пледами. І займаємо місце (у першому або останньому ряді, бо їх всього два), щоб переглядати «розвантажувальні» фільми.

Куди далі? Підказує голос «Розвантажувальної станції» — Антон Поліщук. І запрошує усіх завітати на пікнік до лісу.

Минаємо центр лабіринту і зазираємо в контейнер. Переходимо річку по камінцях або вбрід — для ризикових є спеціальні захисні бахіли на взуття.

За річкою нарешті ліс. І це вау. Справжня лісова галявина з живими рослинами, квітами, деревами та водоспадом, де у можна взяти кошик зі снеками для пікніка.

Виходиш з лісових обіймів прямісінько на фудкорт з барчиком і фудтраком. Звертаємо ліворуч – контейнер лагідної лимонізації! Ось він — виклик! Випередити життя і підкинути собі лимон самостійно.

І знову у центр до квіткової крамнички. Як тут гарно — хочеться всіх квітів і одразу. Mutabor Flower Service вміють створювати букети і тебе навчать, якщо маєш бажання.

А ми вже йдемо до зони кастомізації, яку примітили біля квіткової крамнички — почитати смішні написи на футболках, може й для себе щось обрати, або на девайс принт зробити. На місці розберемося.

За принт-спотом звертаємо назад у лабіринт — обійшли всі локації, побачили неочікуване та перезавантажилися. Не заблукали, не дістали лимонів, не купалися у водоспаді — і це на краще.

Авжеж шкода, що поп-ап стор тимчасовий. Та як написано на вході — «враження назавжди».

Теги: iqos