Vapiano – Vegetariano!
Вегани, вегетаріанці, ті, що не вживають лакози або глютену…Вас так багато і всі ви різні, але об’єднує вас всіх одне – Vapiano! Адже саме тут кожний знайде собі страву до смаку.
Не секрет, що у Vapiano завжди однаково толерантно ставляться до всіх гостей і поважають foodstyle кожного. Але на цьому ми не зупинились. Саме тому, починаючи з осені, наші пасти, салати, піци поповняться ще більшою кількістю веганських та вегетаріанських страв, тож вам буде з чого обрати и чим посмакувати. А орієнтуватись у меню стане ще легше, адже тепер кожна страва має свої позначки, які розкажуть вам наскільки страва є вегетаріанською/веганською, чи містить вона глютен або лактозу. Тож помилитись майже неможливо! А для впевненості можете запитати наших вапіаністів, вони залюбки вас зорієнтують.
Ми за свободу та комфорт у всьому, тому у Vapiano ви вільно можете створити власну ідеальну страву: наприклад, обрати улюблений соус, прибрати або додати певні інгредієнти, замовити зі звичайною пастою або з BIO-пастою без гютену, і навіть, обрати її форму, бо у нас їх аж 11! Те ж саме можна робити з нашими піцами та салатами. Страви залишаються поживними, тож заряд енергії після трапези гарантовано!
Тож майже кожна страва може стати вегетаріанською/веганською, варто лише вам забажати цього!
Читай также
McDonaldʼs планирует открывать рестораны вместе с автозаправками WOG, KLO и OKKO
Компания открыта к сотрудничеству с разными партнерами
Стоимость Пасхальной корзины в 2024 году составляет 1422 гривны: что входит в список покупок
Сравнение цен на продукты с прошлогодними
Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)
Пора сохранять рецепты пасхальной выпечки
Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)
Распаковка пасхального кекса за 3500 гривен
Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров
Чтобы не прилипала, не разваливалась и не подгорала
Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»
Пример глубины пропаганды