Відкриття шостого сезону Київського плейбек-театру “Déjà vu plus”
Друзі, запрошуємо вас на відкриття шостого сезону Київського плейбек-театру "Дежавю-плюс" -
"Перші історії осені"
По-перше – його виступи це імпровізації на ваші історії, історії пов’язані з вашими переживаннями, страхами та надіями.
По-друге – ви ніколи не можете побачити одну й ту ж виставу. Оскільки кожен виступ це суцільна імпровізація на вашу історію, а однакових історій не буває, то кожен виступ сам по собі унікальний і не повторний.
По-третє – плейбек-театр працює в напрямку сучасної соціально - психологічної практики, що поєднує елементи сценічного та вуличного театру, інтерактивного мистецтва (хепенінгу, перформансу), психологічного шоу і психодраматних постановок.
Кожен з вас матиме можливість:
- подивитися на свою ситуацію (випадок з життя, сон, почуття, емоцію) з іншого боку;
- стати автором унікальної історії, яка буде миттєво відображена акторами;
- зняти емоційну напругу, отримати заряд позитивних емоцій.
Плейбек-театр - це не академічний театр, у акторів немає сценарію, заздалегідь відрепетируваних заготівок. Є форми гри акторів, які наповнюються живими історіями, емоціями, почуттями, переживаннями. Тому все, що відбувається на сцені - імпровізація, спонтанна гра акторів, режисерами якого є автори історій - тобто глядачі.
Приходьте, і ми разом з вами створимо чарівно - реальний світ історій!
Участь: за умовами простору https://www.facebook.com/events/716684101680802/
Читай также
McDonaldʼs планирует открывать рестораны вместе с автозаправками WOG, KLO и OKKO
Компания открыта к сотрудничеству с разными партнерами
Стоимость Пасхальной корзины в 2024 году составляет 1422 гривны: что входит в список покупок
Сравнение цен на продукты с прошлогодними
Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)
Пора сохранять рецепты пасхальной выпечки
Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)
Распаковка пасхального кекса за 3500 гривен
Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров
Чтобы не прилипала, не разваливалась и не подгорала
Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»
Пример глубины пропаганды