Концерт: ABSTRACT.JAZZ.FREE.IMPROV

Імпровізована музика працює за принципами людської комунікації більшою мірою, ніж фіксована в нотах: адже месседж та реакція формуються в реальному часі. Такий дух моменту: нам все менш доступна розкіш мислити повільно.

Швидка обробка великої кількості інформації - це те, що кожен з нас мусить робити, аби втриматися в контексті: щоранку постіндустріальний Сізіф лізе драбиною Вавилонської бібліотеки за RSS-рідером.

Коли мозок отримує забагато знаків - зростає рівень абстракції сюжету: деталі, які щойно виглядали драматичними піками, трансформуються в елементи інтер'єру. Змінюються шпалерні текстури, форми кімнат та вік дійових осіб - макроскопічні параметри, як температура й тиск, якби музика була газом. Персонаж співає ту ж саму пісню, щоразу на новий мотив - та все ще про те ж саме.

Така музика вимушена балансувати між надлюдським драйвом та ламінарними потоками. Між емоційними вибухами та інтровертними гранулярними монологами.

"Попри поширену думку, фрі-джаз не має нічого спільного з музичним хаосом. Він вимагає від музикантів віртуозної майстерності, досконалого порозуміння, глибокого знання кожного елементу. Для слухача сприйняття фрі-джазу є пригодою, де вони стають свідками народження і розвитку живого, неповторного твору." (wiki)

Станіслав Бобрицький: клавішні

Михайло Парамзін: гітара

Дует працює в напрямку імпровізаційної музики, поєднуючи елементи класичного фрі-джазу з неджазовими методами імпровізації (зокрема тими, що походять від композиторів XX ст). Для музики характерний мелодизм у поєднанні з потужним звуком, швидкими перемиканнями контексту та акустичними експериментами.

Участь: за умовами простору.

Читай также

McDonaldʼs планирует открывать рестораны вместе с автозаправками WOG, KLO и OKKO

Компания открыта к сотрудничеству с разными партнерами

Стоимость Пасхальной корзины в 2024 году составляет 1422 гривны: что входит в список покупок

Сравнение цен на продукты с прошлогодними

Как приготовить сочный стейк дома: кулинарные советы

Ресторанное блюдо в домашних условиях

Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)

Пора сохранять рецепты пасхальной выпечки 

Эктор Хименес-Браво поделился простым рецептом сочной вырезки в беконе (видео)

Идеальный ужин

Користь і шкода суші та ролів для здоров’я

Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)

Распаковка пасхального кекса за 3500 гривен

Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров

Чтобы не прилипала, не разваливалась и не подгорала

Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»

Пример глубины пропаганды

6 продуктов, которые поднимут вам настроение на целый день

Научно доказано