Концерт: ABSTRACT.JAZZ.FREE.IMPROV
Імпровізована музика працює за принципами людської комунікації більшою мірою, ніж фіксована в нотах: адже месседж та реакція формуються в реальному часі. Такий дух моменту: нам все менш доступна розкіш мислити повільно.
Коли мозок отримує забагато знаків - зростає рівень абстракції сюжету: деталі, які щойно виглядали драматичними піками, трансформуються в елементи інтер'єру. Змінюються шпалерні текстури, форми кімнат та вік дійових осіб - макроскопічні параметри, як температура й тиск, якби музика була газом. Персонаж співає ту ж саму пісню, щоразу на новий мотив - та все ще про те ж саме.
Така музика вимушена балансувати між надлюдським драйвом та ламінарними потоками. Між емоційними вибухами та інтровертними гранулярними монологами.
"Попри поширену думку, фрі-джаз не має нічого спільного з музичним хаосом. Він вимагає від музикантів віртуозної майстерності, досконалого порозуміння, глибокого знання кожного елементу. Для слухача сприйняття фрі-джазу є пригодою, де вони стають свідками народження і розвитку живого, неповторного твору." (wiki)
Станіслав Бобрицький: клавішні
Михайло Парамзін: гітара
Дует працює в напрямку імпровізаційної музики, поєднуючи елементи класичного фрі-джазу з неджазовими методами імпровізації (зокрема тими, що походять від композиторів XX ст). Для музики характерний мелодизм у поєднанні з потужним звуком, швидкими перемиканнями контексту та акустичними експериментами.
Участь: за умовами простору.
Читай также
McDonaldʼs планирует открывать рестораны вместе с автозаправками WOG, KLO и OKKO
Компания открыта к сотрудничеству с разными партнерами
Стоимость Пасхальной корзины в 2024 году составляет 1422 гривны: что входит в список покупок
Сравнение цен на продукты с прошлогодними
Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)
Пора сохранять рецепты пасхальной выпечки
Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)
Распаковка пасхального кекса за 3500 гривен
Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров
Чтобы не прилипала, не разваливалась и не подгорала
Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»
Пример глубины пропаганды