Найочікуваніші ігри осені 2022: для PS, Xbox, ПК та PlayStation (трейлери) Найочікуваніші ігри осені 2022: для PS, Xbox, ПК та PlayStation (трейлери)
Стиль життя

Найочікуваніші ігри осені 2022: трейлери

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 08 листопада, 2022, 16:37
 0

Сьогодні ігрова індустрія, судячи з грошових обігів, є однією з найприбутковіших і найперспективніших.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram.

Вона давно стала найпрогресивнішою сферою розваг, а компанії-розробники прагнуть зробити свої продукти справжніми "витворами мистецтва" з неперевершеною графікою, унікальними персонажами, цікавим сюжетом та досконалою ігровою механікою.

І якщо раніше захоплювалися відеоіграми переважно діти та підлітки, то зараз обмежень за віком для любителів провести вільний час за грою просто не існує.

Gloss.ua вирішив розповісти, які саме релізи заплановані на осінь 2022 року і чого від них варто чекати геймерам.

"Steelrising"

Жанр: рольова гра, екшн, пригоди, файтинг

Розробник : Spiders

Платформи: PlayStation 5, Xbox Series X, Windows

Дата виходу: 8 вересня 2022

Steelrising – це пригодницький рольовий екшен з видом від третьої особи від творців GreedFall. Події гри розгортаються в альтернативному 1789 році в Парижі, коли революція була жорстоко придушена механічною армією короля Людовік XVI. Сюжет рольового екшену розповість про дівчину-роботу Егіда, яка має дати відсіч механічній армії короля і назавжди змінити хід історії.

На вас чекає досить незвичайний та оригінальний сюжет, динамічні бої, можливість повністю персоналізувати налаштування гри під себе, атмосферні пейзажі, чудово опрацьовані персонажі та цікавий антураж.

"Sunday Gold"

Жанр: пригоди, рольова гра, головоломка, покрокова тактика

Розробник: BKOM Studios

Платформи : Windows

Дата виходу: 13 вересня 2022

Сюжет гри розгортається у похмурому апокаліптичному майбутньому. Сірий та ворожий Лондон населяють кримінальні клани різного ступеня технологічності.

Вам необхідно взяти під свій контроль трьох злочинців, які є абсолютними протилежностями, і за допомогою них розкрити всі темні секрети мега-корпорації. Головним лиходієм у грі виступає злісний та небезпечний мільярдер.

Розробники обіцяють гібридні головоломки, покрокову бойову систему, рольові механіки та стильний коміксовий антураж.

"FIFA 23"

Жанр: спортивний симулятор

Розробник: Electronic Arts, EA Vancouver, EA Romania, EA Canada & EA Romania

Платформи : PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia, Windows

Дата виходу: 26 вересня 2022

Тридцята та остання за рахунком гра із серії FIFA у жанрі спортивного симулятора.

Зазначається, що вперше буде проведено ребрендинг двигуна HyperMotion Technology, який отримав назву Hypermotion Technology 2.

У грі були покращені штрафні, кутові та 11-метрові удари, а також рухи гравців стали більш реалістичними. Крім цього, вперше буде представлено жіночий клубний футбол, який складається з чотирьох ліг. Гравцям будуть доступні Жіноча суперліга Футбольної асоціації Англії, Чемпіонат Франції з футболу серед жінок та ще кілька сюрпризів.

"Overwatch 2"

Жанр: шутер від першої особи

Розробник : Blizzard Entertainment

Платформи: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, Windows

Дата виходу: 4 жовтня 2022

Overwatch 2 - розрахована на багатьох користувачів безкоштовна комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, що розробляється і видається компанією Blizzard Entertainment.

Overwatch 2 - це геройський шутер, в якому гравці діляться на дві команди та обирають "героя" з представленого списку персонажів. Персонажі поділяються на класи: «шкода», що відповідає за атакуючі дії; «підтримка», який відповідає за лікування та баффи; та «танк», який відповідає за захист команди. Кожен персонаж має унікальний набір умінь, що складається з активних, пасивних та ультимативних здібностей.

"The Last Oricru"

Жанр: екшн, рольова гра, пригоди, файтинг

Розробник: GoldKnights

Платформи: PlayStation 5, Windows, Xbox Series X|S

Дата виходу: 13 жовтня 2022

The Last Oricru - рольовий пригодницький екшен з видом від третьої особи у стилі фентезі. Ви опинитеся в епіцентрі конфлікту під захисним щитом на занедбаній планеті. Ваші рішення привносять цікаві родзинки до ігрового процесу, оскільки ви можете сильно вплинути на конфлікт та його результат.

На вас чекають сотні запеклих боїв у жорстокому середньовічному науково-фантастичному світі, де кожна дія має свої наслідки. Ви зможете підвищувати рівень свого героя та покращувати свої навички, перш ніж зіткнутися з однією з безлічі битв з босами.

"Scorn"

Жанр: survival horror, пригода, головоломка

Розробник: Ebb Software

Платформи: Xbox Series X|S, Windows

Дата виходу: 14 жовтня 2022

Scorn - це horror з елементами пригодницької гри, розроблений сербською студією Ebb Software.

Гра вражає своїм атмосферним антуражем, дизайном локацій та біомеханічною стилістикою. Цей продукт примітний незвичайним візуальним стилем, натхненним роботами Ганса Гігера та Здзіслава Бексинського.

Ігровий світ розділений на безліч локацій, де ви зустрінете різних персонажів та цікаві головоломки. Г оловне – це проявити терпіння та винахідливість.

"A Plague Tale: Requiem"

Жанр: квест, пригоди, шутер, екшн, головоломка, стелс

Розробник: Asobo Studio

Платформи: PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch, Windows, Xbox Cloud Gaming

Дата виходу : 17 жовтня 2022

Довгоочікуване продовження гри "A Plague Tale: Innocence". Нас з вами чекають пригоди вже подорослішалих брата та сестрі Аміції та Гуго, які вирушають на південь у пошуках кращого життя. За сюжетом їм належить розібратися з родовим прокляттям Гуго зняти яке можна лише на таємничому острові.

На гравців знову чекають середньовічні декорації, надприродні здібності та містика, можливість таємного проходження, розширений арсенал зброї і звичайно ж полчища щурів.

"The First Descendant"

Жанр: пригоди, шутер, рольова гра

Розробник: NEXON Games Co., Ltd.

Платформи: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, Windows

Дата виходу : 20 жовтня 2022

Творці обіцяють гарну гру з привабливими унікальними персонажами, а також високоякісний екшн із використанням скіллів, пересування та зброї.

У центрі сюжету – група людей з унікальними силами невідомого походження. Герої повинні захистити людство від атак величезних босів-мутантів. Цікаво, що чим більше босів буде пройдено, тим більше гравець дізнається про те, що відбувається навколо.

У грі передбачені складні бої, а боси дуже живучі. Саме тому геймерам необхідно ретельно продумувати тактику ведення бою та правильно розподіляти обов'язки серед героїв.

"Gotham Knights"

Жанр: екшн, RPG, пригоди, файтинг

Розробник : Warner Bros. Games Montreal, QLOC

Платформи: PlayStation 5, Xbox Series X, Windows

Дата виходу: 21 жовтня 2022

Gotham Knights - це екшен-RPG у відкритому світі і зі знайомим всесвітом супергероїв і суперлиходіїв.

За сюжетом після загибелі Бетмена та комісара поліції Джеймса Гордона в Готем-Сіті стрімко починає зростати злочинність та беззаконня. Боротися з "поганими хлопцями" гравець зможе, управляючи одним із представлених у грі персонажів: Червоним ковпаком, Робіном, Бетгерл і Найтвінгом, які розправляються з противниками в основному в ближньому бою.

Цікаво, що гравці можуть підвищувати рівень своїх персонажів, при цьому рівень ворогів також автоматично підвищуватиметься.

"Call of Duty: Modern Warfare 2"

Жанр: шутер від першої особи

Розробник: Infinity Ward

Платформи: PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Windows

Дата виходу: 28 жовтня 2022

Call of Duty: Modern Warfare II - це сіквел Call of Duty: Modern Warfare 2019 року, а також дев'ятнадцята частина в серії.

У грі є удосконалена система штучного інтелекту в режимах кампанії та кооперативу, фізика води та механіка плавання, а також перероблена система транспортних засобів. Крім цього гравці зможуть точно налаштовувати певні пристрої відповідно до свого стилю гри.

Сюжет гри відбувається у 2022 році, в якому спецпідрозділу доведеться боротися проти терористів з Al-Qatala та наркокартелю Las Almas.

У розрахованій на багато користувачів грі Modern Warfare II, на додаток до старих режимів серії, з'явилося кілька нових: Knockout, в якому дві команди намагаються захопити посилку з обмеженою кількістю життів і Prisoner Rescue, коли атакуюча команда намагається врятувати заручника, в той час як команда, що захищається, перешкоджає їм. Також у грі є кооперативний режим Special Ops.

"Bayonetta 3"

Жанр: файтинг, hack and slash, екшн

Розробник: Platinum Games, PlatinumGames Inc.

Платформи: Nintendo Switch

Дата виходу: 28 жовтня 2022

"Bayonetta 3" - це комп'ютерна гра в жанрі hack and slash, розроблена студією PlatinumGames і випущена Nintendo ексклюзивно для Nintendo Switch. Є третьою частиною серії Bayonetta, а також продовженням ігор Bayonetta та Bayonetta 2.

За сюжетом Байонетта стикається з Гомункулами, новою рукотворною загрозою, що прагне посіяти хаос. Подорожуючи світом і борючись із цими істотами в різних місцях, вона також об'єднується зі старими союзниками — відьмою-стажером на ім'я Віола, а також ансамблем альтернативних Байонетт, щоб зупинити плани Гомункулів, поки вони не занурили людство в ще більший хаос.

"God of War: Ragnarok"

Жанр: екшен, пригоди

Розробник : SCE Santa Monica

Платформи: PlayStation 5, PlayStation 4

Дата виходу: 9 листопада 2022

God of War: Ragnarök - комп'ютерна гра в жанрі action-adventure з елементами hack and slash, яка є дев'ятою грою в серії God of War та прямим сюжетним продовженням гри God of War, що вийшла у 2018 році.

Сюжет гри побудований навколо подальших пригод головних героїв – великого воїна Кратоса та його сина Атрея у світі скандинавської міфології. Дія гри розгортається в давній Норвегії.

За сюжетом герої мають відвідати дев'ять королівств і знайти там союзників. Адже незабаром почнеться кровопролитна битва і настане Рагнарок, до якого готуються армії Асгарда.

Саме Рагнарок призведе до загибелі багатьох скандинавських богів, а також до передбачуваного кінця світу. Тому головним героям доведеться зупинити наближення жахливих подій.

"Evil West"

Жанр: пригоди, шутер від третьої особи, файтинг

Розробник: Flying Wild Hog

Платформи: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, Windows

Дата виходу: 22 листопада 2022

Evil West - це шутер про Дикий Захід, в якому гравцям відводиться роль одного з останніх агентів надсекретної організації з вилову вампірів. У ролі героя, що має потужні гармати і магію, герой повинен дати відсіч полчищам монстрів, які перетворилися на вампірів і атакували Америку.

Грати можна як поодинці, так і разом з товаришами.

"Warhammer 40,000: Darktide"

Жанр: шутер від першого гра, інді, пригоди, файтинг

Розробник : Fatshark

Платформи: Xbox Series X|S, Windows

Дата виходу: 30 листопада 2022

Warhammer 40000: Darktide - це кооперативний шутер, в якому гравці в ролі представників Інквізиції Імперіуму борються з полчищами супротивників - силами Хаосу, які намагаються проникнути в місто-вулик із нижніх рівнів.

На вас чекає чотири неймовірні інквізитори, спільне проходження, велика кількість потужної зброї та орди мутантів. Творці обіцяють, що деякі з босів будуть настільки сильними і небезпечними, що геймерам доведеться застосувати всю свою вправність і кмітливість, щоб їх перемогти.

Теги: найкращі ігри на ПК 2022 , ігри для PlayStation , найкращі ігри , найкращі ігри 2022 , які ігри вийдуть у 2022 , у що пограти в 2022 , найочікуваніші ігри 2022

  • 22 квiтня 15:20 Україна увійшла до ТОП-5 країн за кількістю розлучень: у якій країні найміцніші шлюби    0
  • 19 квiтня 17:16 У яких регіонах України жити дешевше у 2024 році — рейтинг Держстату    0
  • 17 квiтня 17:03 Топ-6 найкращих бізнес-книг зі списку Forbes видадуть в Україні цього року    0
  • 16 квiтня 15:29 Стильна революція – від мінімалізму до екстравагантності, відкрийте свій індивідуальний стиль    0
  • 12 квiтня 10:00 Pepsi презентує новий візуальний стиль в Україні    0
  • 10 квiтня 19:13 Британець Расс Кук став першою людиною в історії, яка пробігла всю Африку    0
  • 03 квiтня 15:45 Повне сонячне затемнення у квітні 2024 року: коли і де можна буде спостерігати    0
  • 01 квiтня 15:45 Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку    0
  • 29 березня 14:51 Квіткові чудеса Києва: від букетів до горщиків    0
  • 28 березня 15:00 Google запустив безкоштовне навчання для українців: хто може зареєструватися    0
  • 28 березня 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 27 березня 16:55 В одній із найпопулярніших онлайн-ігор відтворили Майдан Незалежності: як це допоможе Україні    0
  • 25 березня 16:06 Ввечері українці зможуть побачити рідкісне північне сяйво    0
  • 21 березня 15:46 Як підвищити самооцінку: 5 кроків любові до себе    0
  • 18 березня 16:07 Найкращі фотографії дикої природи: названо переможців щорічної премії «British Wildlife Photography Awards 2024» (фото)    0
  • 13 березня 18:36 Швидкий тест: чого вам не вистачає в житті, щоб бути справді щасливим    0
  • 12 березня 17:10 Найкращі книги року: Міжнародна Букерівська премія – 2024 опублікувала лонг-лист    0
  • 05 березня 13:34 Магнітні бурі у березні 2024 року: прогноз на місяць    0
  • 04 березня 15:07 3 причини вибрати троянди в подарунок    0
  • 29 лютого 15:46 OnlyFans-моделі обходять цензуру Інстаграму, прикидаючись годуючими матусями (фото)    0