Гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку Гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку
Стиль життя

Гороскоп на 2023 для всіх знаків зодіаку: фінанси, кар'єра, здоров'я, сім'я та кохання

Гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку Фото: Олександр Шатов
Марина Горносталь 15 сiчня, 2023, 02:39
 0

Астрологи вважають, що гороскоп – це інструмент для розуміння себе та навколишнього світу. Поточний 2023 рік, за східним календарем, є роком Чорного Водяного Кролика, а передбачає він нібито мир і стабільність. Експерти кажуть, що люди сподіваються на удачу, на нові можливості та на радість цього року, але не варто забувати, що кожне нове починання йде паралельно із проблемами.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram.

Згідно з астрологічними прогнозами, новий рік обіцяє стати фантастичним для реалізації нових ідей та проєктів. Це буде час трансформації, самовираження, змін, інновацій, благодійності та творчості, коли людина може адаптуватися та відкритись для серйозних змін.

На думку астрологів, дуже важливо процвітати, прийняти невідоме, бути оптимістичним, не боятися ризикувати, пробувати щось нове та максимально використати кожну можливість, адже попереду на нас чекає яскравий і захоплюючий 2023 рік. Детальніше про прогнози цього року для кожного знака зодіаку - нижче у матеріалі.

Читайте також:

Експерти прогнозують, що через ретроградний Меркурій можуть бути деякі затримки та розчарування на початку року. Проте рекомендується зробити крок назад і замислитись не тільки про своє життя, а й про напрям, в якому хочеться рухатися далі.

Початок 2023-ого може стати відмінним часом, щоб розслабитися та трохи відволіктися від суєти. Гороскоп на рік Кролика до того ж передбачає зростання та розширення у всіх сферах життя.

Овен
(21 березня – 20 квітня)

Знак зодіаку Овен Знак зодіаку Овен Фото: Pete Linforth/Pixabay

Для Овнів 2023-й – це рік зростання та успіху, щоб зайнятися новими проєктами та реалізувати свою пристрасть. Крім того, весна обіцяє бути сприятливою з безліччю можливостей для позитивних змін, але важливо залишатися скромнішими, бути зосередженими, "твердо стояти на землі" та "тримати голову вище". А іноді варто вийти зі своєї зони комфорту, щоб відкритися для нових можливостей і досліджувати щось нове для навчання та зростання.

  • Фінанси: у другій половині року можуть збільшитись витрати, але наполегливість Овнів може призвести до збільшення доходів. Загалом, фінансові перспективи виглядають прекрасними та прибутковими – це може бути як підвищення на роботі, підробіток чи зменшення витрат. Є можливість хорошого прибутку в ділових починаннях. При цьому рік також сприятливий для запуску нових бізнес-проєктів та для покращення професійних навичок.

  • Кар'єра: потрібно буде старанно працювати, щоб знайти баланс між роботою та особистим життям, що стане новим досвідом та силою певною мірою, а оточуючі почнуть визнавати авторитет та здібності. 2023 рік обіцяє стати важливим у професійній сфері, якщо людина готова прагнути успіху, ризикувати та не боїться ставити перед собою високі цілі.

  • Здоров'я: цього року може бути схильність до проблем зі здоров'ям, тому важливо подбати про себе. Астрологи рекомендують розслабитися, залишатися спокійними, уникати надмірного ентузіазму та імпульсивних дій, приділити час своєму травленню, не виснажувати організм, усунути дисбаланс та прислухатися до свого тіла.

  • Сім'я: перші місяці 2023-го можуть стати чудовим часом, щоб зміцнити відносини з близькими, показавши свою турботу про них.

  • Кохання: для Овнів 2023-й може стати роком кохання, емоційної рівноваги, духовного зростання та романтичних історій. Самотнім Овнам пощастить у коханні, особливо у другій половині року. Крім того, з'являться можливості поспілкуватися з цікавими людьми, які розширять ваш світогляд, побудувати міцні дружні стосунки та отримати цінний досвід. До того ж, можна відкрити для себе духовну сторону завдяки комусь особливому та спільним заняттям йоги чи медитації. Якщо подобається самотність, то пропонується використати цей час для самоаналізу та замислитися про цілі в житті.

  • Щасливі числа у 2023 році: 15, 17, 29, 32.

Телець
(21 квітня – 20 травня)

Знак зодіаку Телець Знак зодіаку Телець Фото: Pete Linforth/Pixabay

У рік Чорного Кролика можуть бути важкі та при цьому працьовиті рішення, але Тельцям пощастить, якщо близькі підтримають їх на шляху до мрії. Настав час дивитися в майбутнє певним чином, тому варто взятися за справи більш методично, створити основу для своїх цілей і переконатися, що бажання збігаються із прагненнями. У 2023-му з'явиться безліч можливостей, щоб проявити себе.

  • Фінанси: рік, коли люди, що народилися під знаком зодіаку Тельця, повинні зосередитися на збереженні наявного, а НЕ на залученні додаткового прибутку, на ризиках чи імпульсних рішеннях. 2023-го потрібно відкладати на майбутнє та погасити борги.

  • Кар'єра: якісь кардинальні зміни навряд чи відбудуться у цій сфері, якщо немає планів обійняти керівну посаду. Астрологи радять цього року ставити конкретні цілі та працювати над їх досягненням. Можливо, доведеться зіткнутися з новими перешкодами та вимогами. За прогнозами, для тих, хто хоче змінити професію, підійдуть такі напрями: фінанси, бізнес, нерухомість, мистецтво, дизайн, викладання, сільське господарство.

  • Здоров'я: астрологи вважають, що 2023-го Тільцям варто уважно стежити за здоров'ям горла, шиї, вух та репродуктивної системи. Крім того, рекомендується забезпечити своє не тільки фізичне, а й емоційне здоров'я – фізичні вправи, здорове харчування, регулярний сон, знайти способи справлятися зі стресом та негативними емоціями.

  • Сім'я: наприкінці цієї зими є ймовірність виникнення сімейної кризи.

  • Кохання: протягом більшої частини 2023 року Тільці можуть бажати поєднати романтичні обіцянки з емоційними потребами. У відносинах деякі можуть зіткнутися з романтичною увагою, відданістю та чуттєвістю, а ті, хто самотній, можуть розраховувати на початок нових пристрасних стосунків. Цей рік також вимагатиме активного примирення з минулим.

  • Щасливі числа у 2023 році: 5, 14, 30, 84.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

Знак зодіаку Близнюки Знак зодіаку Близнюки Фото: Pete Linforth/Pixabay

Для Близнюків 2023 рік присвячений довгостроковим досягненням, незвичайним можливостям, фінансовим вигодам і обіцяє стати знаменним. Настав час сяяти та максимально використати кожну можливість, яка з'являється на дорозі. Головне пам'ятати – світ не завжди належить вам, а іноді потрібно попрацювати, щоб досягти бажаного.

  • Фінанси: рік самоаналізу, що підштовхне уважніше придивитися до своїх інвестицій та планів. Прогнозуються як злети, так і падіння, але це врівноважить ситуації. Відмінний час, щоб взяти під контроль свої фінанси та налаштуватися на фінансове процвітання. Можна розумно інвестувати, відкладати на майбутнє та приймати обґрунтовані рішення.

  • Кар'єра: справи повинні бути кращими, ніж очікується. Треба ставити високі цілі, наважуватися, залишатися зосередженими та вірними своїм планам, щоб побачити великий успіх. Деякі представники знаку можуть вибрати шлях освіти, що означає нову роботу чи продовження навчання.

  • Здоров'я: слід приділяти першочергову увагу здоров'ю та добробуту, включаючи фізичні вправи, здорове харчування та духовні практики. Експерти радять подбати про себе та знизити обсяг роботи, адже останнє позначається на здоров'ї.

  • Сім'я: згідно з астрологічними прогнозами, для жінок може наступити нова фаза життя – материнство, а новина про це може зблизити партнерів, навіть якщо в минулому були невеликі розбіжності. Крім того, Близнюки цього року мають високі перспективи одруження.

  • Кохання: ідеальний рік для романтичного успіху, гармонії та взаєморозуміння у відносинах, але ближче до середини 2023-го можуть виникнути деякі непорозуміння з другою половинкою. Рекомендується просто зберігати відкритість розуму та серця, а ще бути готовими до нових подій.

  • Щасливі числа у 2023 році: 5, 16, 23, 50.

Рак
(21 червня – 22 липня)

Знак зодіаку Рак Знак зодіаку Рак Фото: Pete Linforth/Pixabay

Для Раків це рік, коли треба проявити себе, будувати міцні зв'язки, підтримувати своїх близьких та прийняти радість стосунків. Окрім того, це ще й фантастичний рік для відкриття нових професійних горизонтів. При цьому не варто боятися ризикувати чи пробувати щось нове, незважаючи на те, що у 2023-му представники знака можуть зіткнутися із сумнівами щодо свого місця чи ролі у світі, хоч це й перетвориться на цінний досвід.

  • Фінанси: у деяких може як збільшитися дохід у довгостроковій перспективі завдяки професійному зростанню, так і можуть виникнути фінансові проблеми, тому важливо пам'ятати про свої витрати. Загалом, це час, щоб упорядкувати свої фінанси та шукати способи, як збільшити дохід. Також уникайте великих інвестицій у ризиковані підприємства.

  • Кар'єра: якщо є незадоволеність роботою, то можна подумати про зміну кар'єри, але не варто приймати імпульсні рішення. Це ідеальний рік для кар'єри, яка відповідає природним особистим силам та захопленням. А найуспішніша кар'єра залежатиме від унікальних сильних сторін, інтересів та мети.

  • Здоров'я: гороскоп не передбачає будь-яких серйозних проблем, але слід стежити за загальним станом здоров'я, щоб можна було визначити будь-які потенційні захворювання та вжити заходів для їх усунення. Цього року є схильність до респіраторних хвороб чи грипу. Крім того, важливо стежити за рівнем своєї енергії, щоб не відчувати млявість чи виснаженість.

  • Сім'я: можуть відбутися зміни в сімейному становищі.

  • Кохання: рік важливих рішень та значного зростання після періоду повільного прогресу у романтичних відносинах. Весною нібито може статися інтенсивна фаза ревнощів, тому астрологи рекомендують зберігати дипломатичний настрій і перечекати цей період. Рік принесе пристрасні, складні та задоволені відносини.

  • Щасливі числа у 2023 році: 3, 15, 34, 65.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

Знак зодіаку Лев Знак зодіаку Лев Фото: Pete Linforth/Pixabay

Чудовий рік, щоб зайнятися новими проєктами, пригодами, новими можливостями, новими зобов'язаннями, реалізувати свою пристрасть, проявити себе, максимально використати кожен момент і навіть піти на помірний ризик. Успіх ґрунтуватиметься на особистих якостях, навичках, професійних знаннях та моральному авторитеті Львів.

  • Фінанси: є можливість, що протягом року з'являться додаткові витрати, наприклад, поїздка чи навчання. Представники знака повинні уникати марнотратства та безрозсудних витрат, зосередитися на балансі, розумно розпоряджатися та керувати своїми ресурсами. Загалом цей рік може стати сприятливим для особистого зростання, визнання та фінансового процвітання.

  • Кар'єра: прогнозується рік професійних можливостей, просування та здійснення бажань. При цьому варто зосередитися на більшій серйозності та старанності, а амбіції можуть відійти на другий план. Леви також можуть очікувати значних соціальних та економічних змін у своїй діяльності.

  • Здоров'я: щоб зміцнити своє здоров'я, Левам потрібно в першу чергу вести здоровий спосіб життя, знайти внутрішні ресурси та правильно харчуватися. Згідно з прогнозами астрологів, перевтома та сімейний стрес можуть потенційно викликати занепокоєння та посилити фізичну слабкість. Крім того, можливий дефіцит вітамінів та мінералів.

  • Сім'я: у сімейних відносинах можуть виникнути деякі проблеми у першій половині року через нестачу спілкування.

  • Кохання: є шанс підтвердити свою любов до інших, а також вирости та подорослішати в стосунках, віддаючи пріоритет гармонії. Для одиноких Львів рік Чорного Кролика здається багатообіцяючим у сфері кохання та стосунків або щоб вивести стосунки на новий рівень.

  • Щасливі числа у 2023 році: 5, 12, 45, 68.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

Знак зодіаку Діва Знак зодіаку Діва Фото: Pete Linforth/Pixabay

Діви можуть розраховувати на деякі успіхи у професійній, фінансовій та любовній сферах життя. З терпінням та доброзичливістю вийде досягти своїх цілей, але на цьому шляху не уникнути труднощів, які вдасться подолати завдяки невеликій удачі та ретельному плануванню.

  • Фінанси: згідно з гороскопом, доходи можуть збільшитися та активи зрости в ціні, але з другої половини року інтерес до фінансів почне слабшати. Астрологи радять виявляти обережність та займатися плануванням.

  • Кар'єра: 2023 рік передбачає складну атмосферу на роботі з вищими вимогами та підвищеним навантаженням. Рекомендується бути обережними із привабливими пропозиціями, починаючи з цієї весни.

  • Здоров'я: можна очікувати на хороший рівень здоров'я протягом 2023-го, а на початку року Діви можуть зосередитися на підтримці не тільки здоров'я, а й свого емоційного добробуту. Ймовірно, що на тлі робочих моментів виникне додатковий стрес.

  • Сім'я: будуть хороша підтримка родини та щедрість з боку батьків. А ось представники знаку в шлюбі можуть зіткнутися із деякими проблемами.

  • Кохання: ця сфера буде захоплюючою, але нестабільною 2023-го. Діви можуть відмовитися від традиційних норм відносин і створити свій шлях, цінуючи любов та особисту свободу. Проте експерименти також можуть призвести як до злетів і падінь, так і до нового розуміння чи знань. Можливості для кохання можуть виникати в різних умовах, а от дружба, ймовірно, стане менш важливою цього року. Плюс до всього, у відносинах важливо підтримувати позитив.

  • Щасливі числа у 2023 році: 6, 24, 65, 89.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Знак зодіаку Терези Знак зодіаку Терези Фото: Pete Linforth/Pixabay

Рік Чорного Кролика обіцяє бути процвітаючим для звершень, успіхів та здійснення мрії. Терезам експерти пропонують використовувати рік, щоб возз'єднатися із собою та наново відкрити для себе свої бажання. Досягнути багато чого допоможуть зосередженість та невеликий компроміс.

  • Фінанси: гроші можуть помножитися на кінець року. Наприклад, це буде збільшення зарплати, підвищення посади або можливість збільшити заробіток.

  • Кар'єра: у кар'єрному плані нібито прогнозується фантастичний рік, щоб досягти успіху та кінцевих цілей, використовуючи будь-яку можливість. У першій половині 2023-го Терези будуватимуть міцну основу для своєї кар'єри. До того ж на початку року, за словами астрологів, з'явиться можливість просування по кар'єрних сходах.

  • Здоров'я: 2023-го астральний захист допоможе зцілитися та позбутися шкідливих звичок, але для цього буде потрібна ще й пробуджена свідомість. Перша половина року – чудовий час, щоб відновити життєві сили та зміцнити організм. У другій половині року можуть знизитися життєвий тонус і виникнути порушення, пов'язані з процесом харчування через соціальні, сімейні або професійні вимоги.

  • Сім'я: можуть бути труднощі в сімейних відносинах, які негативно позначаться на відносинах із близькими. Починаючи з літа, може знадобитися прийняти радикальне рішення щодо сімейних проблем.

  • Кохання: друга половина року, ймовірно, принесе більше безладдя та плутанини. Загалом очікується напружений рік у цій сфері життя, тому важливо оберігати свої почуття. Крім того, з'явиться можливість провести веселе та приємне самотнє життя, а ілюзія кохання почне зникати.

  • Щасливі числа у 2023 році: 7, 10, 17, 23, 82.

Скорпіон
(23 жовтня – 22 листопада)

Знак зодіаку Скорпіон Знак зодіаку Скорпіон Фото: Pete Linforth/Pixabay

Для Скорпіонів початок року присвячений діям, можливостям та змінам. Виявивши терпіння та розуміння, можна вийти переможцем, подолати злети та падіння. Терпіння та рішучість стануть ключовими цього року.

Загалом, 2023-й обіцятиме стати часом зростання та трансформації для представників даного знаку зодіаку. Крім того, важливо залишатися відкритими для несподіваних та творчих рішень. Необхідно знайти баланс, не нехтуючи особистим життям у гонитві за кар'єрною метою.

  • Фінанси: чекає успіх і процвітання, якщо докласти трохи зусиль, самовідданості та зосередитися на тому, що виходить найкраще. Ця сфера життя, як і раніше, буде в центрі уваги. Гороскоп припускає, що Скорпіони дізнаються про цінність інтуїції у фінансовому питанні, як і важливість її поєднання із логікою та раціональним мисленням.

  • Кар'єра: наприкінці цієї зими може з'явитися ділова можливість, яка дозволить з користю виявити свій досвід та сильні сторони, а результати будуть задовільними у довгостроковій перспективі, але астрологи рекомендують не забувати про перешкоди та залишатися зосередженими. При цьому є можливість отримати просування по службі або розпочати новий бізнес, а на початку своєї кар'єри можна зіткнутися з труднощами.

  • Здоров'я: багато чого треба дізнатися про себе, свої фізичні можливості та про те, що потрібно для відновлення життєвих сил і енергії.

  • Сім'я: прогнозуються добрі стосунки у сім'ї. Згідно з гороскопом, на початку року близькі можуть розкрити свої глибокі почуття або підняти особисті сімейні проблеми. Деякі Скорпіони можуть не наважитися кинути виклик ідеям чи потребам близьких родичів. А після вересня може настати період важких переговорів із романтичними партнерами, перегляду домашнього планування та практичних сімейних рішень.

  • Кохання: у лютому слід зосередитися на своєму особистому житті та переконатися, що вдається впоратися з будь-якими проблемами. Це також чудовий час, щоб почати шукати когось особливого, але не варто сильно поспішати створювати міцні зв'язки. До середини весни можливий період конфронтації та саморефлексії у близьких відносинах, що стане гарним часом для пошуку загальної мудрості та злагоди.

  • Щасливі числа у 2023 році: 7, 17, 35, 50.

Стрілець
(23 листопада – 21 грудня)

Знак зодіаку Стрілець Знак зодіаку Стрілець Фото: Pete Linforth/Pixabay

Рік випробувань і змін із багатьма можливостями для пригод та досліджень. Проте 2023-й до того ж принесе проблеми та зміни, за допомогою яких пропонується пристосуватися до реальності. За наявності терпіння, гарної організації та зосередженості на майбутньому можна подолати труднощі.

  • Фінанси: несподівані події, незаплановані витрати та ризики. Важливо уникати втручання у незаконні справи та запозичень. Друга половина 2023-го для Стрільців виглядає благополучнішою, щоправда, не настільки, як очікується чи хочеться.

  • Кар'єра: можна чекати безперервного просування у професійній сфері, але це довгий та тонкий процес. Ділове співробітництво, спільні угоди та спільні підприємства можуть перебувати у небезпеці в першій половині року. Крім того, влітку можуть з'явитися нові можливості, щоб перетворити стару пристрасть на професію.

  • Здоров'я: Стрільцям пропонують провести ретельне дослідження, щоб виявити фрагменти порушених біологічних механізмів. Друга половина року прогнозується дещо краще для здоров'я.

  • Сім'я: у другій половині року представники знака, згідно з астрологічним прогнозом, стануть більш емоційно стабільними та з більшою рішучістю зосередяться на родині.

  • Кохання: гороскоп передбачає незручності та недосконалості у відносинах цього року, а одинокі Стрільці мають шанс знайти свою другу половинку, наприклад, на побаченні наосліп. Важливо з'ясувати, що потрібно від стосунків і якими є ваші справжні бажання.

  • Щасливі числа у 2023 році: 8, 13, 23, 40.

Козеріг
(22 грудня – 19 січня)

Знак зодіаку Козеріг Знак зодіаку Козеріг Фото: Pete Linforth/Pixabay

Рік нових починань, лідерства, індивідуальності, духовного зростання та поглиблення цінностей для Козерогів. Чорний Кролик стане дуже активним роком для стосунків, але необхідно вирішити деякі проблеми, щоб стосунки з близькими закріпилися на міцній основі. При плануванні та наполегливості можна вийти вперед.

  • Фінанси: можливе збільшення доходу, але з фінансами треба бути обережнішими, оскільки прогнозується період великих витрат. А загалом у фінансовій сфері протягом року очікується позитивна енергія.

  • Кар'єра: 2023 рік пропонує можливості для заробітку у творчому напрямку. Може настати фаза, коли представники знака перестануть почуватися цінними на роботі, будуть розбіжності з колегами чи начальством, але в плані кар'єри рік не надто драматичний. Згідно з гороскопом, Козеріг може спробувати отримати вигоду зі спілкування за межами свого звичайного кола, аби відкрити нові можливості.

  • Здоров'я: здоров'я не повинно бути серйозною проблемою. Натомість рекомендують зосередитися на духовній складовій та виявити інтерес до розуміння глибших значень життя, як психічні та емоційні причини появи фізичних симптомів. 2023 рік може стати періодом для посиленого духовного дослідження та самоаналізу.

  • Сім'я: сімейні справи та зобов'язання перед колишніми друзями можуть спричинити стрес.

  • Кохання: ймовірно, рік принесе стабільність і нові способи вираження кохання у відносинах, а початок 2023-го – ясність та відкритість. Навесні Козероги можуть відчути хвилю ностальгії за минулими відносинами або старими друзями, що означає емоційне життя готове рухатися вперед. Самотні представники знаку можуть розраховувати на кокетливі та романтичні можливості у другій половині року.

  • Щасливі числа у 2023 році: 6, 13, 25, 40.

Водолій
(20 січня – 19 лютого)

Знак зодіаку Водолій Знак зодіаку Водолій Фото: Pete Linforth/Pixabay

Згідно з гороскопом, цей рік може стати часом зростання та трансформації у коханні, кар'єрі, здоров'ї та фінансах. Не варто забувати приділяти увагу турботі про себе та залишатися вірним своїм цінностям. З іншого боку, значно розширяться кар'єрні горизонти. Загалом Чорний Кролик принесе Водоліям позитив і успіх.

  • Фінанси: уникайте будь-яких інвестицій, в яких не впевнені, та будьте обережнішими з витратами. Краще зосередитися на плануванні бюджету та заощадженнях. При невеликій наполегливій праці та дисципліні рік може стати добрим для фінансового зростання та стабільності. У першій половині року можуть підвищити зарплатню чи з'являться інші кар'єрні можливості.

  • Кар'єра: бізнесменів може чекати вигідне партнерство, а загалом рік принесе нові виклики та можливості. Потрібно бути зосередженими та вірними своїм цінностям, адже успіх приходить до тих, хто працелюбний та відданий справі. Також рік чудовий для нетворкінгу та створення нових зв'язків. Дружба та спілкування допоможуть кар'єрі.

  • Здоров'я: рекомендується стежити за проблемами травлення. Корисно зробити пріоритетом турботу про себе, що включає фізичні вправи, здорове харчування та достатній відпочинок. Це покращить не лише фізичне здоров'я, але ще емоційний та психічний добробут.

  • Сім'я: слід намагатися уникати будь-яких конфліктів і зберігати терпіння під час вирішення проблем членів родини.

  • Кохання: до закінчення зими все може бути хитко й у стосунках може з'явитися невпевненість, але завдяки цьому радять підготуватися до майбутнього. Рік стане відмінним для пошуку нового кохання, але не варто квапити події, або – для зміцнення існуючих відносин. В останньому випадку Водолії повинні залишатися чесними та відкритими зі своїми партнерами, повідомляючи про свої потреби та почуття.

  • Щасливі числа у 2023 році: 1, 6, 11, 20, 45.

Риби
(20 лютого – 20 березня)

Знак зодіаку Риби Знак зодіаку Риби Фото: Pete Linforth/Pixabay

Початок року – ідеальний час, щоб досліджувати свою творчу сторону. Лютий – час змін, нових вражень та починань, несподіваних возз'єднань та хаосу.

Протягом 2023-го Риби можуть зіткнутися із захоплюючими можливостями для кохання та зростання. Але слід також бути готовими до спокус, будь то любовний інтерес, бажання нових вражень або витратити всі заощадження. При цьому варто самостійно вирішувати, як упоратися зі спокусами.

  • Фінанси: важливо пам'ятати про витрати та уникати кредитів чи боргів. Навесні витрати можуть збільшитися, а влітку натомість очікується збільшення доходів.

  • Кар'єра: настане неминуче затишшя. На роботі доведеться зіткнутися із значнішими обов'язками. 2023 рік – найкращий час для завершення відстроченого навчання, складання іспитів або отримання документів, що підтверджують професійні набуті навички.

  • Здоров'я: на початку року може розпочатися період, який призведе до деякого переїдання. Щоб жити здоровим і повноцінним життям, необхідно дбати про свій фізичний та емоційний добробут. Згідно з гороскопом, Риби повинні регулярно піклуватися про себе, висипатися, менше турбуватися, справлятися зі стресом, правильно харчуватися та займатися тим, що приносить радість та розслаблення.

  • Сім'я: збережеться тенденція вступати в конфлікти та суперечки зі своєю родиною з безглуздих та непослідовних причин. Крім того, рекомендується відкрито говорити з сім'єю про свої кар'єрні цілі, оскільки вони можуть не підтримувати зусилля Риб у професійному плані.

  • Кохання: в емоційній сфері представників знака може чекати сюрприз на початку 2023-го – відродження минулого роману чи дружби. Тим не менш, важливо бути обережними та все обдумати, перш ніж занурюватися у нові стосунки. Між тим, до літа любовне життя може виглядати досить похмуро, а потім воно нібито відродиться з проблемами, блокуваннями та самообмеженнями, спричиненими спогадами. Самотнім представникам знаку астрологи прогнозують чудовий рік для знайомства з новими людьми для розширення світогляду.

  • Щасливі числа у 2023 році: 3, 4, 9, 22.

Теги: новини , прогноз , знаки зодіаку , гороскоп , Китайський гороскоп , астрологія , східний гороскоп , 2023 рік

  • 17:16 У яких регіонах України жити дешевше у 2024 році — рейтинг Держстату    0
  • 17 квiтня 17:03 Топ-6 найкращих бізнес-книг зі списку Forbes видадуть в Україні цього року    0
  • 16 квiтня 15:29 Стильна революція – від мінімалізму до екстравагантності, відкрийте свій індивідуальний стиль    0
  • 12 квiтня 10:00 Pepsi презентує новий візуальний стиль в Україні    0
  • 10 квiтня 19:13 Британець Расс Кук став першою людиною в історії, яка пробігла всю Африку    0
  • 03 квiтня 15:45 Повне сонячне затемнення у квітні 2024 року: коли і де можна буде спостерігати    0
  • 01 квiтня 15:45 Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку    0
  • 29 березня 14:51 Квіткові чудеса Києва: від букетів до горщиків    0
  • 28 березня 15:00 Google запустив безкоштовне навчання для українців: хто може зареєструватися    0
  • 28 березня 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 27 березня 16:55 В одній із найпопулярніших онлайн-ігор відтворили Майдан Незалежності: як це допоможе Україні    0
  • 25 березня 16:06 Ввечері українці зможуть побачити рідкісне північне сяйво    0
  • 21 березня 15:46 Як підвищити самооцінку: 5 кроків любові до себе    0
  • 18 березня 16:07 Найкращі фотографії дикої природи: названо переможців щорічної премії «British Wildlife Photography Awards 2024» (фото)    0
  • 13 березня 18:36 Швидкий тест: чого вам не вистачає в житті, щоб бути справді щасливим    0
  • 12 березня 17:10 Найкращі книги року: Міжнародна Букерівська премія – 2024 опублікувала лонг-лист    0
  • 05 березня 13:34 Магнітні бурі у березні 2024 року: прогноз на місяць    0
  • 04 березня 15:07 3 причини вибрати троянди в подарунок    0
  • 29 лютого 15:46 OnlyFans-моделі обходять цензуру Інстаграму, прикидаючись годуючими матусями (фото)    0
  • 28 лютого 17:01 Власниця найбільших у світі губ зробила ще 6 ін'єкцій в обличчя за один день (фото)    0