Щасливі кольори для кожного знака Зодіаку Щасливі кольори для кожного знака Зодіаку
Стиль життя

Названі щасливі кольори для кожного знака Зодіаку у 2023 році

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 12 сiчня, 2023, 18:16
 0

Астрологи стверджують, що є кольори, які найбільше підходять для кожного представника того чи іншого знака Зодіаку. Саме вони здатні зробити людину щасливішою та підкреслити її індивідуальність.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram.

Так, для кожного представника зодіакального кола існує один або кілька кольорів, які приваблюють щастя, удачу та благополуччя у його життя, а також наповнюють фізичною та духовною енергією.

Gloss.ua вирішив розповісти вам про щасливі кольори для кожного знака Зодіаку, які обов'язково необхідно привнести у своє життя.

Щасливі кольори для кожного знака Зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овни зможуть розширити свої можливості та досягти нових висот за допомогою червоного кольору. Саме всі відтінки червоного асоціюються із завзятістю, силою та сміливістю – рисами, які притаманні саме вогняним Овнам.

Астрологи радять представникам цього знаку Зодіаку додати червоний у свій гардероб та інтер'єр житла.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Тельцям ідеально підходять усі відтінки синього кольору. Також представники цього знака Зодіаку можуть активно використовувати зелений та всі його похідні.

При правильному і регулярному використанні відповідного кольору зміни в житті не забаряться, а Тельці отримають змогу досягти нових висот у кар'єрі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюкам важливо навчитися розслаблятися і насолоджуватися тим, що відбувається саме тут і зараз, тобто бути в моменті, а не чекати дива. Також їм не завадить "прокачати" впевненість у собі. У цьому Близнюкам допоможе жовтий колір.

Крім цього астрологи відзначають, що для Близнюків підходить і зелений колір, який допоможе досягти гармонії та розкрити свій потенціал. Головне правило - це дотримуватися балансу при активному використанні даних кольорів.

Рак (22 червня – 22 липня)

Для мінливих Раків відмінно підходить сірий колір, оскільки він є ідеальним поєднанням чорного та білого – двох основних кольорів спектру. Сірий або сріблястий допоможе контролювати емоції і навчитися слухати свою інтуїцію.

Також Ракам можна звернути увагу на помаранчевий. Цей колір допоможе Ракам підняти самооцінку та зарядить їх позитивною енергією.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Левам ідеально підходить золотий колір. Саме він подарує представникам даного знаку Зодіаку впевненість у собі, допоможе розкрити свою внутрішню силу та досягти успіху у всіх починаннях.

Астрологи також радять Левам звернути увагу на чистий білий колір, який "приборкуватиме" їх вибуховий характер і допоможе досягти внутрішньої гармонії.

Діва (24 серпня – 22 вересня)

Не прогаяти успіх Дівам допоможе коричневий колір і всі його відтінки. Астрологи відзначають, що 2023 рік стане досить перспективним для представників саме цього знака Зодіаку. Тому досягти успіхів у кар'єрі та роботі вам допоможе природний коричневий колір.

Також можна звернути увагу на спокійний зелений. Цей колір уособлює мудрість та розважливість. Він допоможе Дівам розкрити свій потенціал, стати успішнішим і витривалішими, як морально, так і фізично.

Терези (23 вересня - 23 жовтня)

Терезам необхідно додати у своє життя блакитні відтінки. Ці кольори допоможуть неоднозначним Терезам набути гармонії та спокою.

Блакитний також сприятиме тому, щоб Терези, які завжди сумніваються, зібрали волю в кулак і направили всю свою енергію в правильне русло.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

"Придушити" тенденцію цього знака Зодіаку до саморуйнування допоможе пурпуровий. Цей колір стримає потужну енергетику Скорпіонів і допоможе внести в їхнє життя більше позитиву.

Для яскравих, активних та таємничих Скорпіонів також буде щасливим і чорний колір. Він багатьом здається похмурим і відразливим, проте для Скорпіонів чорний - це відмінне, доречне рішення, яке допоможе впоратися з негативом.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

На думку астрологів амбітним Стрільцям ідеально підходять усі відтінки фіолетового кольору. Саме цей колір допоможе досягти успіху у всіх починаннях, отримати фінансовий прибуток та розкрити свій потенціал.

Стрільців у 2023 році чекає багато виклик долі, впоратися з якими допоможуть речі чи обереги фіолетового кольору.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

У 2023 році трудоголікам-Козерогам обов'язково знадобиться відпочинок. Знайти умиротворення та душевний спокій представникам цього знаку Зодіаку допоможуть спокійні кольори – білий, рожевий та бежевий. Саме ці кольори допоможуть Козерогам розслабитися і привнесуть у їх життя гармонію.

Також астрологи рекомендують звернути увагу на коричневий колір, який допоможе Козерогам набути стабільності та впевненості у завтрашньому дні.

Водолій (21 січня - 18 лютого)

Водоліям набути спокою допоможуть усі відтінки синього. Цей колір асоціюється із умиротворенням та гармонією, чого постійно не вистачає представникам даного знаку Зодіаку.

Також Водоліям рекомендується звернути увагу на сріблястий – він обдарує душевним теплом та наповнить спокоєм. Однак слід акуратно використовувати цей колір – не переборщіть!

Риби (19 лютого – 20 березня)

Чутливим та вразливим Рибам ідеально підійдуть яскраві фарби – помаранчевий та фіолетовий. Ці кольори допоможуть стати більш активними та енергійними, а також проявити себе та розкрити свій потенціал.

За допомогою фіолетового та помаранчевого Риби також зможуть досягти успіхів у професійній сфері та стати більш розкутими.

Теги: астрологія , знаки зодіаку , кольори за знаками зодіаку , щасливі кольори , щасливі кольори для кожного знака Зодіаку , щасливі знаки Зодіаку

  • 22 квiтня 15:20 Україна увійшла до ТОП-5 країн за кількістю розлучень: у якій країні найміцніші шлюби    0
  • 19 квiтня 17:16 У яких регіонах України жити дешевше у 2024 році — рейтинг Держстату    0
  • 17 квiтня 17:03 Топ-6 найкращих бізнес-книг зі списку Forbes видадуть в Україні цього року    0
  • 16 квiтня 15:29 Стильна революція – від мінімалізму до екстравагантності, відкрийте свій індивідуальний стиль    0
  • 12 квiтня 10:00 Pepsi презентує новий візуальний стиль в Україні    0
  • 10 квiтня 19:13 Британець Расс Кук став першою людиною в історії, яка пробігла всю Африку    0
  • 03 квiтня 15:45 Повне сонячне затемнення у квітні 2024 року: коли і де можна буде спостерігати    0
  • 01 квiтня 15:45 Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку    0
  • 29 березня 14:51 Квіткові чудеса Києва: від букетів до горщиків    0
  • 28 березня 15:00 Google запустив безкоштовне навчання для українців: хто може зареєструватися    0
  • 28 березня 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 27 березня 16:55 В одній із найпопулярніших онлайн-ігор відтворили Майдан Незалежності: як це допоможе Україні    0
  • 25 березня 16:06 Ввечері українці зможуть побачити рідкісне північне сяйво    0
  • 21 березня 15:46 Як підвищити самооцінку: 5 кроків любові до себе    0
  • 18 березня 16:07 Найкращі фотографії дикої природи: названо переможців щорічної премії «British Wildlife Photography Awards 2024» (фото)    0
  • 13 березня 18:36 Швидкий тест: чого вам не вистачає в житті, щоб бути справді щасливим    0
  • 12 березня 17:10 Найкращі книги року: Міжнародна Букерівська премія – 2024 опублікувала лонг-лист    0
  • 05 березня 13:34 Магнітні бурі у березні 2024 року: прогноз на місяць    0
  • 04 березня 15:07 3 причини вибрати троянди в подарунок    0
  • 29 лютого 15:46 OnlyFans-моделі обходять цензуру Інстаграму, прикидаючись годуючими матусями (фото)    0