Майстер-клас/дегустація “Молекулярна кухня” у Freud House

Наука не стоїть на місці, розвивається техніка і технології. Не відстає й кулінарія, грунтуючись на останніх наукових дослідженнях, створюються все нові і фантастичні поєднання смаків, надаються неймовірні форми і текстури звичним для нас продуктам.

Як вам:

- Звичний коктейль «Мохіто» в сферичному образі;

- Спінена полуниця з відтінком свіжого коріандру;

- Або поєднання баранини з ваніллю і шоколадом?

Мова піде про інтригуючу, часто піддатливу медіа-критиці і до сих пір незвідану українськими гурманами - молекулярну кухню! Що ж це за феномен, завдяки якому вже багато років поспіль найкращі ресторани світу міцно утримують першість в ресторанному рейтингу «Топ 50».

Чому ж вітчизняні кухарі досі не освоїли настільки популярний гастрономічний тренд? Відповідь проста - дефіцит російськомовних джерел інформації і в'ялість нашої пострадянської кулінарної освіти.

Але команда Академії Успішних Кухарів робить перші кроки в цьому напрямку, і знайомить не тільки кухарів, але й вас з новими відчуттями від звичної їжі. На даному майстер-класі ми розіб’ємо міфи пов'язані з кулінарної наукою, дегустуючи сферичні коктейлі, фруктові спагетті і спінені ягоди.

Запропонуємо технології, з якими ви легко, навіть в домашніх умовах зможете заворожити своїх гостей.

Детальніше про ресторанний рейтинг у блозі академії: http://chefs-academy.com/blog

Обов’язкова реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/1dxv_bZlV6LB-6ygYAZQXP4A0Hq1UGOUoLifgcvc7coM/viewform

Читай также

Стоимость Пасхальной корзины в 2024 году составляет 1422 гривны: что входит в список покупок

Сравнение цен на продукты с прошлогодними

Как приготовить сочный стейк дома: кулинарные советы

Ресторанное блюдо в домашних условиях

Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)

Пора сохранять рецепты пасхальной выпечки 

Эктор Хименес-Браво поделился простым рецептом сочной вырезки в беконе (видео)

Идеальный ужин

Користь і шкода суші та ролів для здоров’я

Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)

Распаковка пасхального кекса за 3500 гривен

Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров

Чтобы не прилипала, не разваливалась и не подгорала

Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»

Пример глубины пропаганды

6 продуктов, которые поднимут вам настроение на целый день

Научно доказано 

Сыр камамбер и бри могут исчезнуть навсегда: ученые назвали причину

Также в зоне риска горгондзола и рокфор