Звички українських козаків – у щедрому ресторані «Вулик»

Воля козака – бути таким, як того вимагає серце, займатись справою, до якої лежить душа, кохати жінку, наскільки вистачає сил. Буди козаком – означає робити власний вибір. Вибір пити горілку чи медовуху, їсти м'ясо чи рибу, палити люльку або кальян. Ресторан «Вулик» підтримує усі побажання столичних козаків та відкриває нову сторінку свого меню – пропозиції з переліку найкращих східних кальянів.

Відомо, що повертаючись із довгих походів, прадавні сміливці привозили із собою до дому багаті подарунки. Одного разу, після чергової поїздки до сусідів із спекотного Сходу, у Запорізькій Січі з’явилася дивна забавка, що прийшлася до смаку багатьом отаманам. З того часу наргіле не покидає території України. Від сьогодні, переступаючи поріг щедрого ресторану «Вулик» ви зможете на собі переконатись, як щедрі українці навчились справно робити заморський кальян!

Телефон для бронювання: (096) 555-68-63

Читай также

Стоимость Пасхальной корзины в 2024 году составляет 1422 гривны: что входит в список покупок

Сравнение цен на продукты с прошлогодними

Как приготовить сочный стейк дома: кулинарные советы

Ресторанное блюдо в домашних условиях

Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)

Пора сохранять рецепты пасхальной выпечки 

Эктор Хименес-Браво поделился простым рецептом сочной вырезки в беконе (видео)

Идеальный ужин

Користь і шкода суші та ролів для здоров’я

Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)

Распаковка пасхального кекса за 3500 гривен

Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров

Чтобы не прилипала, не разваливалась и не подгорала

Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»

Пример глубины пропаганды

6 продуктов, которые поднимут вам настроение на целый день

Научно доказано 

Сыр камамбер и бри могут исчезнуть навсегда: ученые назвали причину

Также в зоне риска горгондзола и рокфор