М'ясоїдам присвячується! Новий шедевр від шеф-кухаря ресторану «Вулик»

Якщо у трьох словах описати нову пропозицію від ресторану «Вулик», то вийде «Фантастичне м’ясне асорті». Фантастичне, бо смак цієї страви ви не забудете ще довго після його частування.

Вже через п'ятнадцять-двадцять хвилин після замовлення перед вами буде три дивовижні страви в одній. Почніть із соковитої курячої грудинки, запеченої у глазурі з солодкої паприки. Потім приділіть увагу неперевершеній свиній вирізці. Вона буде фаршированою курагою в маринаді з французької гірчиці, меду та духмяних спецій. На останок, коли ваші рецептори будуть готові до фінального акорду, перейдіть до третього компонента страви. Перед вами - медальйони з телячої вирізки, обсмажені на оливковій олії з додаванням ароматного розмарину та часнику. Перед частуванням пропонуємо звернутися то бармена. Він із задоволенням запропонує вам напій, який доповнить і без того багатий та насичений смак!

Читай также

Стоимость Пасхальной корзины в 2024 году составляет 1422 гривны: что входит в список покупок

Сравнение цен на продукты с прошлогодними

Как приготовить сочный стейк дома: кулинарные советы

Ресторанное блюдо в домашних условиях

Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)

Пора сохранять рецепты пасхальной выпечки 

Эктор Хименес-Браво поделился простым рецептом сочной вырезки в беконе (видео)

Идеальный ужин

Користь і шкода суші та ролів для здоров’я

Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)

Распаковка пасхального кекса за 3500 гривен

Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров

Чтобы не прилипала, не разваливалась и не подгорала

Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»

Пример глубины пропаганды

6 продуктов, которые поднимут вам настроение на целый день

Научно доказано 

Сыр камамбер и бри могут исчезнуть навсегда: ученые назвали причину

Также в зоне риска горгондзола и рокфор