Смачнісімо! Кулінарні новини від ресторану «Вулик»

Як і українська мова вважається однією з найкрасивіших у світі, так і наша кухня користується повагою у гурманів з інших країн. Кожного року кількість людей, що перетинають кордон у пошуках нових кулінарних вражень, збільшується у декілька разів, і не дивно.

Справжні українські страви варті того, щоб їхати за ними через половину світу. Нам же пощастило набагато більше, ніж іноземцям – аби поласувати кулінарними шедеврами, достатньо завітати до ресторану «Вулик». Тим більше, що тут нещодавно була оновлена смачна сторінка.

До вашої уваги – найулюбленіші національні страви, рецепти яких було зібрано з найвіддаленіших куточків країни. Кожного дня шеф-кухар обирає найніжніше м'ясо, найсвіжішу рибу та найвишуканіші інгредієнти, щоб запропонувати вам довершений смак кожної страви.

Ласуйте. Рекомендуйте. Повертайтесь!

Читай также

Стоимость Пасхальной корзины в 2024 году составляет 1422 гривны: что входит в список покупок

Сравнение цен на продукты с прошлогодними

Как приготовить сочный стейк дома: кулинарные советы

Ресторанное блюдо в домашних условиях

Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)

Пора сохранять рецепты пасхальной выпечки 

Эктор Хименес-Браво поделился простым рецептом сочной вырезки в беконе (видео)

Идеальный ужин

Користь і шкода суші та ролів для здоров’я

Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)

Распаковка пасхального кекса за 3500 гривен

Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров

Чтобы не прилипала, не разваливалась и не подгорала

Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»

Пример глубины пропаганды

6 продуктов, которые поднимут вам настроение на целый день

Научно доказано 

Сыр камамбер и бри могут исчезнуть навсегда: ученые назвали причину

Также в зоне риска горгондзола и рокфор