Будь-хто тепер зможе відкрити свій ресторан мережі Діми Борисова

Хто-небудь зможе відкрити свій ресторан мережі Діми Борисова || instagram.com/dmytro_borisov/

Український ресторатор Діма Борисов разом із дружиною Оленою зважилися продати франшизи своєї сімейної групи ресторанів GastroFamily для всіх бажаючих. Наразі вони виходять на глобальний рівень. Потенційним інвесторам пропонують придбати один із 15 брендів мережі: "Білий Налив", БПШ, Philadelphia, Chicken Kyiv, Mushlya та багато інших.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram.

"Ми з командою роками будувати технологічний бізнес, аби зараз франчайзі могли швидко відкритися в будь-якій точці земної кулі: Польщі, Німеччині, Великобританії, США, Канаді або ОАЕ", - розповідає Борисов у себе в соціальних мережах.

Ресторатор наголошує, що після вибору бренду сім'ї GastroFamily необхідно вибрати формат закладу, залежно від цілей та суми інвестування, а потім, за словами Дмитра, ресторанний бізнес збирається "як конструктор" максимально просто та прозоро:

Як пояснює ресторатор, їхня команда допомагатиме протягом усього часу створення власного закладу. Можна отримати поради з питань рецептів, правил, стандартів, податків та розміщення. Експерти нададуть всю необхідну інформацію, проаналізують перші місяці роботи ресторану та скоригують стратегію для прибуткового бізнесу.

Для українців, які виїхали після 24 лютого через повномасштабне вторгнення Росії в Україну, Борисов пропонує спеціальні умови: як покупцеві франшизи 50% знижки на одноразовий платіж та 0% роялті на перші шість місяців.

Борисов додав: "Робимо це тому, що хочемо дати їм (ред. - біженцям) можливість швидко відкрити власний бізнес, отримувати прибуток, створити робочі місця, платити податки, а не чекати на "соціалку" від приймаючої країни".

Читай також

McDonald's планує відкривати ресторани разом із автозаправками WOG, KLO та OKKO

Компанія відкрита до співпраці з різними партнерами

Вартість Великоднього кошика у 2024 році складає 1422 гривні: що входить до списку покупок

Порівняння цін на продукти з минулорічними

Як приготувати соковитий стейк вдома: кулінарні поради

Ресторанна страва в домашніх умовах

Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський поділився особливим рецептом тіста для домашніх пиріжків (відео)

Саме час зберігати рецепти великодньої випічки

Ектор Хіменес-Браво поділився простим рецептом соковитої вирізки в беконі (відео)

Ідеальна вечеря

Користь і шкода суші та ролів для здоров’я

Мережа супермаркетів в Україні продає паски майже по 100 доларів (відео)

Розпаковка великоднього кексу за 3500 гривень

Як приготувати ідеальну смажену картоплю: секрети шеф-кухарів

Щоб не прилипала, не розвалювалася та не підгорала

Клопотенку не дали відкрити український ресторан у Японії, тому що «борщ – це російська страва»

Приклад глибини пропаганди

6 продуктів, які піднімуть вам настрій на цілий день

Науково доведено