Стало відомо, коли запрацює McDonald's в Україні

Стало відомо, коли запрацює McDonald's в Україні || Polina Tankilevitch/pexels.com

Незважаючи на продовження бойових дій через російську збройну агресію, мережа фаст-фуду McDonald's готується до того, щоб знову відкрити свої ресторани на території України в умовах воєнного стану.

Ймовірно, заклади McDonald's можуть відновити роботу у серпні 2022 року, але при узгодженні питань безпеки. Проте, під час повітряних тривог відвідувачі повинні будуть пройти в найближче укриття, а самі ресторани закриють на період загрози повітряних атак.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram.

СЕО українського представництва McDonald's Юлія Бадрітдінова розповіла в інтерв'ю Forbes, що наразі вони активно оновлюють протокол безпеки. Наприклад, перевіряють наявність укриттів біля кожного закладу. У планах відновити і мережу поставок, але через зруйновану інфраструктуру певні категорії продуктів доведеться закуповувати в інших регіонах чи країнах.

За словами СЕО, зараз також проводяться тренінги по роботі з посттравматичним стресовим розладом, тренінги для оновлення знань та навичок людей. Усім працівникам McDonald's в Україні продовжують виплачувати зарплатню та додаткову матеріальну допомогу.

Нагадаємо, що McDonald's закрив свої ресторани мережі з початком війни 24 лютого 2022 року, коли розпочалося повномасштабне збройне вторгнення Росії в Україну. Тоді всі продукти, що залишилися, були передані міським радам на різні потреби, а сама команда зайнялася волонтерською діяльністю. Відомо, що внаслідок бойових дій постраждали дев'ять закладів McDonald's у різному ступені.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у середині цього червня натякав, що невдовзі McDonald's може знову відкритись в Україні. Принаймні МЗС активно переконує компанію повернутися та відновити роботу ресторанів фаст-фуду в Україні.

"Кілька тижнів тому ми встановили зв’язок з українським офісом, а потім і з штаб-квартирою McDonald’s у США. Ми також порушили це питання в офіційних контактах з урядом США, адже McDonald's є одним з найбільш відомих американських брендів. Процес рухається", - говорилося на Facebook-сторінці Кулеби 19 червня.

При цьому Бадрітдінова не назвала точні дати відкриття закладів в Україні та не прокоментувала процес переговорів із представниками МЗС.

Читай також

McDonald's планує відкривати ресторани разом із автозаправками WOG, KLO та OKKO

Компанія відкрита до співпраці з різними партнерами

Вартість Великоднього кошика у 2024 році складає 1422 гривні: що входить до списку покупок

Порівняння цін на продукти з минулорічними

Як приготувати соковитий стейк вдома: кулінарні поради

Ресторанна страва в домашніх умовах

Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський поділився особливим рецептом тіста для домашніх пиріжків (відео)

Саме час зберігати рецепти великодньої випічки

Ектор Хіменес-Браво поділився простим рецептом соковитої вирізки в беконі (відео)

Ідеальна вечеря

Користь і шкода суші та ролів для здоров’я

Мережа супермаркетів в Україні продає паски майже по 100 доларів (відео)

Розпаковка великоднього кексу за 3500 гривень

Як приготувати ідеальну смажену картоплю: секрети шеф-кухарів

Щоб не прилипала, не розвалювалася та не підгорала

Клопотенку не дали відкрити український ресторан у Японії, тому що «борщ – це російська страва»

Приклад глибини пропаганди

6 продуктів, які піднімуть вам настрій на цілий день

Науково доведено