На центральному вокзалі Нью-Йорку відкрили заклад української кухні: що в меню

Getty Images

На найстарішому та найвідомішому вокзалі Нью-Йорка в США розпочав роботу корнер з українською кухнею від ресторану Veselka. Про це розповіли на Instagram-сторінці закладу.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Ресторан Veselka майже 70 років працює у East Village, Нью-Йорк. Його заснували українці у 1954 році, Володимир та Ольга Дармохвали. Це досі сімейний бізнес, яким керує їхній зять Джейсон Бірчард.

Окрім корнера на найбільшому у світі вокзалі, Veselka цього року планує відкрити заклад із більшою кухнею у Вільямсбурзі. Площа ресторану налічуватиме 5000 квадратних футів.

«Мій персонал дуже мотивований. Я не зміг би цього зробити без їхньої наполегливої праці. Близько 50% персоналу – українці», – сказав власник закладу Джейсон Бірчард.

У меню традиційно входять борщ, голубці, вареники та українське пиво.

Фото: Veselka

Читай також

McDonald's планує відкривати ресторани разом із автозаправками WOG, KLO та OKKO

Компанія відкрита до співпраці з різними партнерами

Вартість Великоднього кошика у 2024 році складає 1422 гривні: що входить до списку покупок

Порівняння цін на продукти з минулорічними

Як приготувати соковитий стейк вдома: кулінарні поради

Ресторанна страва в домашніх умовах

Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський поділився особливим рецептом тіста для домашніх пиріжків (відео)

Саме час зберігати рецепти великодньої випічки

Ектор Хіменес-Браво поділився простим рецептом соковитої вирізки в беконі (відео)

Ідеальна вечеря

Користь і шкода суші та ролів для здоров’я

Мережа супермаркетів в Україні продає паски майже по 100 доларів (відео)

Розпаковка великоднього кексу за 3500 гривень

Як приготувати ідеальну смажену картоплю: секрети шеф-кухарів

Щоб не прилипала, не розвалювалася та не підгорала

Клопотенку не дали відкрити український ресторан у Японії, тому що «борщ – це російська страва»

Приклад глибини пропаганди

6 продуктів, які піднімуть вам настрій на цілий день

Науково доведено