На центральному вокзалі Нью-Йорку відкрили заклад української кухні: що в меню

Getty Images

На найстарішому та найвідомішому вокзалі Нью-Йорка в США розпочав роботу корнер з українською кухнею від ресторану Veselka. Про це розповіли на Instagram-сторінці закладу.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Ресторан Veselka майже 70 років працює у East Village, Нью-Йорк. Його заснували українці у 1954 році, Володимир та Ольга Дармохвали. Це досі сімейний бізнес, яким керує їхній зять Джейсон Бірчард.

Окрім корнера на найбільшому у світі вокзалі, Veselka цього року планує відкрити заклад із більшою кухнею у Вільямсбурзі. Площа ресторану налічуватиме 5000 квадратних футів.

«Мій персонал дуже мотивований. Я не зміг би цього зробити без їхньої наполегливої праці. Близько 50% персоналу – українці», – сказав власник закладу Джейсон Бірчард.

У меню традиційно входять борщ, голубці, вареники та українське пиво.

Фото: Veselka

Читай також

Скільки українцям обійдеться новорічний стіл-2025: що потрібно купити вже зараз

Складіть список продуктів заздалегідь

Ресторатори з Австрії почали продавати бургери із «дубайським шоколадом» (фото)

Скільки коштує і де спробувати

Простий рецепт низькокалорійного брауні з фініків та бананів

Без цукру та лактози

6 найкращих страв, які можна з'їсти перед сном

На думку нутриціологів

Дієта на осінь: які продукти обов'язково мають бути в раціоні

Найкорисніша сезонна їжа

Простий і швидкий рецепт ароматної шарлотки з хурмою

Сезон випічки відкритий

Кулінарний експерт розповів, як вичавити з лимона вдвічі більше соку

Лайфхак підійде для всіх цитрусових

Вартість тарілки борщу в Україні зросла вдвічі за останні чотири роки

"Індекс Борщу" у різних регіонах країни 

В Україні заборонили додавати пальмову олію до продуктів харчування

Що передбачає законопроект

Що їсти для гарного настрою: поради від UNICEF Ukraine

Продукти, які дарують відчуття щастя