На центральному вокзалі Нью-Йорку відкрили заклад української кухні: що в меню
Getty Images
На найстарішому та найвідомішому вокзалі Нью-Йорка в США розпочав роботу корнер з українською кухнею від ресторану Veselka. Про це розповіли на Instagram-сторінці закладу.
Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.
Ресторан Veselka майже 70 років працює у East Village, Нью-Йорк. Його заснували українці у 1954 році, Володимир та Ольга Дармохвали. Це досі сімейний бізнес, яким керує їхній зять Джейсон Бірчард.
Окрім корнера на найбільшому у світі вокзалі, Veselka цього року планує відкрити заклад із більшою кухнею у Вільямсбурзі. Площа ресторану налічуватиме 5000 квадратних футів.
«Мій персонал дуже мотивований. Я не зміг би цього зробити без їхньої наполегливої праці. Близько 50% персоналу – українці», – сказав власник закладу Джейсон Бірчард.
У меню традиційно входять борщ, голубці, вареники та українське пиво.
Фото: Veselka
Читай також
Скільки українцям обійдеться новорічний стіл-2025: що потрібно купити вже зараз
Складіть список продуктів заздалегідь
Ресторатори з Австрії почали продавати бургери із «дубайським шоколадом» (фото)
Скільки коштує і де спробувати
Кулінарний експерт розповів, як вичавити з лимона вдвічі більше соку
Лайфхак підійде для всіх цитрусових
Вартість тарілки борщу в Україні зросла вдвічі за останні чотири роки
"Індекс Борщу" у різних регіонах країни