На центральному вокзалі Нью-Йорку відкрили заклад української кухні: що в меню
Getty Images
На найстарішому та найвідомішому вокзалі Нью-Йорка в США розпочав роботу корнер з українською кухнею від ресторану Veselka. Про це розповіли на Instagram-сторінці закладу.
Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.
Ресторан Veselka майже 70 років працює у East Village, Нью-Йорк. Його заснували українці у 1954 році, Володимир та Ольга Дармохвали. Це досі сімейний бізнес, яким керує їхній зять Джейсон Бірчард.
Окрім корнера на найбільшому у світі вокзалі, Veselka цього року планує відкрити заклад із більшою кухнею у Вільямсбурзі. Площа ресторану налічуватиме 5000 квадратних футів.
«Мій персонал дуже мотивований. Я не зміг би цього зробити без їхньої наполегливої праці. Близько 50% персоналу – українці», – сказав власник закладу Джейсон Бірчард.
У меню традиційно входять борщ, голубці, вареники та українське пиво.
Фото: Veselka
Читай також
McDonald's планує відкривати ресторани разом із автозаправками WOG, KLO та OKKO
Компанія відкрита до співпраці з різними партнерами
Вартість Великоднього кошика у 2024 році складає 1422 гривні: що входить до списку покупок
Порівняння цін на продукти з минулорічними
Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський поділився особливим рецептом тіста для домашніх пиріжків (відео)
Саме час зберігати рецепти великодньої випічки
Мережа супермаркетів в Україні продає паски майже по 100 доларів (відео)
Розпаковка великоднього кексу за 3500 гривень
Як приготувати ідеальну смажену картоплю: секрети шеф-кухарів
Щоб не прилипала, не розвалювалася та не підгорала
Клопотенку не дали відкрити український ресторан у Японії, тому що «борщ – це російська страва»
Приклад глибини пропаганди