Простий рецепт намазки на хліб із сала – найкраще доповнення до борщу
Борщ — найвідоміша та найулюбленіша українська страва. Його історія почалася ще за часів київської русі, але він не втратив актуальності і в наші дні. Його готують майже на кожній домашній кухні. Неповторний смак борщу відмінно доповнюють закуски і рецепт однієї з них.
Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.
Класика закусок до борщу – сало, солоні огірки, зубчики часнику, зелена цибуля, пампушки. А ще можна зробити намазку на хліб. Вона дуже ароматна та смачна. Рецептом поділилося видання Prosto Way.
Інгредієнти:
Сало - 500 г;
Часник – 1 головка;
Петрушка - 1 пучок;
Чорний перець горошком - 15 шт. ;
Запашний перець - 10 шт. ;
Сіль – 1 ч.л. ;
Лаврове листя - 1 шт.
Як приготувати:
З сала треба зрізати шкірку. Наріжте на шматочки і прокрутіть через м'ясорубку разом з очищеним часником, петрушкою та лавровим листям. Перед цим видаліть стручки та стебла.
Щоб маса була однорідною і справді стала намазкою, двічі прокрутіть її через м'ясорубку. Після цього можна додати перець, сіль. Перець подрібніть у ступці. Якщо у вас дуже багато перцю, ви можете зменшити його кількість. Добре перемішайте з намазкою і покладіть в посуд для зберігання. Поставте у холодильник для охолодження.
Читай також
McDonald's планує відкривати ресторани разом із автозаправками WOG, KLO та OKKO
Компанія відкрита до співпраці з різними партнерами
Вартість Великоднього кошика у 2024 році складає 1422 гривні: що входить до списку покупок
Порівняння цін на продукти з минулорічними
Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський поділився особливим рецептом тіста для домашніх пиріжків (відео)
Саме час зберігати рецепти великодньої випічки
Мережа супермаркетів в Україні продає паски майже по 100 доларів (відео)
Розпаковка великоднього кексу за 3500 гривень
Як приготувати ідеальну смажену картоплю: секрети шеф-кухарів
Щоб не прилипала, не розвалювалася та не підгорала
Клопотенку не дали відкрити український ресторан у Японії, тому що «борщ – це російська страва»
Приклад глибини пропаганди