McDonald's планує відкривати ресторани разом із автозаправками WOG, KLO та OKKO
Getty Images
Компанія Макдональдс Юкрейн Лтд, яка розвиває в Україні мережу ресторанів швидкого харчування McDonald's, планує впроваджувати партнерські програми із мережами автозаправних станцій. Про це розповів директор з розвитку McDonald's в Україні Віталій Стефурак в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".
Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.
McDonald's та партнерські проекти з АЗС
Влітку 2023 ресторан McDonald's вперше відкрився поряд з Житомиром, на трасі М-06 Київ-Чоп біля АЗС WOG.
Стефурак повідомив, що суть партнерства із АЗС полягає у формуванні необхідного комплексу послуг для автомобілістів. Частиною таких послуг є харчування.
« Це приклад партнерського проєкту, суть якого полягає в тому, що в певній точці на трасі формується весь необхідний комплекс послуг, який потрібен автомобілістам і мандрівникам. Те саме стосується можливості поїсти. Це не конкуренція, а доповнення одне одного і можливість вибору відвідувачів», – наголосив Стефурак.
Він зазначив, що в 2024 році McDonald's планує втілення таких проектів в обласних центрах та містах-мільйонниках:
«Цього року ми плануємо втілення таких проєктів в обласних центрах, містах-мільйонниках або їхніх сателітах. На наступні роки ми продовжуємо розглядати локації, щоб відкривати заклади McDonald's у зв'язці з АЗС на ключових трасах».
Стефурак наголосив, що жоден із ключових гравців чи мереж заправок не має ексклюзивного права роботи з McDonald's.
«Ми орієнтуємось виключно на локацію та зважуємо, наскільки вона відповідає нашим вимогам. Звичайно, перш за все ми працюємо із ключовими гравцями. Це компанія WOG, з якою ми вже співпрацюємо, KLO», - повідомив Стефурак.
За його словами, зараз триває будівництво закладу McDonald's поруч із заправною станцією ОККО в Одесі, але цей ресторан буде розташований у місті, а не на трасі.
Такі проекти не є експериментальними, а є частиною опрацьованої стратегії, яка визначає, в яких місцях буде доцільно побудувати новий McDonald's.
«Ми відкриті до співпраці з різними партнерами, адже для нас ключовою була і залишається локація», - повідомив директор з розвитку мережі.
Читай також
Чому гостра їжа може стати залежністю і як це пов’язано з відчуттям ейфорії
Справжня хімія тіла та мозку
Нові правила у шкільних їдальнях та буфетах: багато популярних продуктів потрапляють під заборону
Акцент на здорове харчування
Сезон спаржі: чому її називають унікальним продуктом і як приготувати її за 5 хвилин
Ідеальний гарнір
Київський заклад продає паску з канабісом: який ефект від такої випічки
«З легким гріховним післясмаком»
Заклад Hey Guys потрапив у скандал із блогерами через заборону фото- та відеозйомки
Висловилися обидві сторони конфлікту